REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Udrea numește 2 jurnaliști care scriu la comanda lui Florian Coldea

Udrea numește 2 jurnaliști care scriu la comanda lui Florian Coldea

Replica API 6 ianuarie 2018 | 00:32 499

Elena Udrea are o nouă ieșire explozivă. Ea susține că jurnaliștii Ioana Ene Dogioiu și Dan Tapalagă ar scrie la ordinul fostul prim-adjunct al SRI, Florin Coldea, iar ultima informație lansată de Coldea în spațiul public este o promisiune că Elena Udrea va fi condamnată în acest an, scrie ştiripesurse.ro.

”De regula, nu imi pierd vremea sa ii citesc pe Dogioiu, Tapalaga si ceilalti pentru ca ei nu au opinii, ei sunt doar trompetele Sistemului. Dar tocmai de aceea, cand vrei sa stii ce parere are Coldea despre un subiect, te uiti la ce scriu ei.

Dupa ultimele mele postari, constat ca pe Coldea l-au lasat nervii si a inceput “sa dea din casa”. Ne spune azi, via Dogioiu, cum ca eu voi fi condamnata anul acesta!!!! Serios??? De unde stie Coldea ce se va intampla intr-un apel care abia a inceput??? A vorbit el cu judecatorii de la ICCJ? Sau l-a pus sa vorbeasca pe Dumbrava, cel care coordoneaza “campul tactic” din justitie?! Cum e posibil sa se stie rezultatul unui proces inainte de terminarea lui, altfel decat prin aceea ca sentintele sunt deja scrise de unii de la sri si date judecatorilor care doar se prefac ca mai judeca? Ce incredere sa am eu in cum se va judeca apelul in Gala Bute, cand deja Coldea anunta decizia???

Imi aminteste aceasta rabufnire a Sistemului de iesirile prostesti, arogante, triumfaliste, ale lui Vantu si Patriciu, inainte de turul doi al prezidentialelor din 2009. Cand au fost siguri ca va castiga Geoana, ambii au iesit sa isi aroge public infrangerea lui Traian Basescu, pornind de la celebrul filmulet cu “palma data copilului”.

Doar ca si-au calculat prost miscarea, Traian Basescu i-a invins pana la urma, chiar cu armele lor!”, scrie Elena Udrea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU-TI se pare ca PULItica nu este de tine.
0
0
si ce gust bun areee...
0
1
Noi doi ,avem in cap cacat in loc de creier,n-am atins in viata noastra o femeie deci sintem doi labagii nespalati de cind ne-am nascut.
2
0
Doar nu o sa faca doar ea parnaie pentru toti cacatii. Foarte bine ca mai spune niste nume dintre cele ale spurcaciunilor ce inca se simt bine in sistem. Realitatea demonstrata de starea Romaniei din absolut toate punctele de vedere,duce la fatul ca din pacate majoritatea oamenilor din toate institutiile sunt parturi,niste netrebnici ordinari.Tara asta nu pica asa jos daca erau doar cateva nume de ticalosi si atat. Si de asta au fugit romanii cu milioanele,ca sirienii de razboi.
4
0
Ia sa-i numeasca pe primii 20 care i-au tras-o ca sa avanseze ! Ii mai tine minte ?
2
1
S.a maritat....
2
0
Nu tu cu STATUL PARALEL ati vandut tara ambasadelor.
5
1
Sa mi dati cate 10000 de limbute la orgasm cei de sub mine.Spor la lins.
4
4
Incearca si ea un tertip! Psihologia inversa nu prea mai tine ! Nu da in gat, ei ii place sa tina in gat !
4
4
De cand o ordinara ne explica ce este corect si ce nu?
8
6
a dat javra jos un general ? ghita e nevinovat. de ce este coldea vinovat ?
2
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102