REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Udrea: O să distribuim şi în Bucureşti fluturaşi cu greva de lux a USL

Udrea: O să distribuim şi în Bucureşti fluturaşi cu greva de lux a USL

Replica API 19 februarie 2012 | 00:00 275

Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat sâmbătă că organizaţia pe care o conduce va distribui în Capitală fluturaşi contra grevei parlamentare "de lux" a aleşilor USL.

"O să începem şi noi la Bucureşti. Până la urmă, este un lucru pe care Opoziţia şi-l asumă, şi anume să afle cei care i-au ales şi care i-au trimis în Parlament că ei nu muncesc, nu îi reprezintă acolo, deşi în continuare beneficiază de toate avantajale funcţiei de parlamentar, salarii, indemnizaţii, sunt bani pe care în continuare îi iau, maşinile le folosesc, primesc în continuare sumele forfetare, deci trebuie, cei care i-au ales, să ştie că oamenii aceştia trag chiulul", a declarat Udrea.

Ioan Oltean a anunţat vineri că PDL va declanşa o campanie prin care alegătorii să fie informaţi că aleşii lor din formaţiunile membre USL "chiulesc" din Parlament, replica opoziţiei fiind, prin vocea social-democratului Dan Şova, că va depune plângere penală.

"N-a mai auzit nimeni de chiulangii aleşi, chiulangii plătiţi, plătiţi cu 1,4 milioane de euro pe lună. Mi se pare firesc ca poporul să ştie, în loc să vină la serviciu ei chiulesc de la serviciu. Niciun deputat şi niciun senator nu a renunţat nici măcar la un leu pe această perioadă", a criticat secretarul general al PDL Ioan Oltean. El a precizat că democrat-liberalii vor demara o campanie pentru "corecta informare" a alegătorilor în care vor împărţi afişe cu parlamentarii opoziţiei care, prin greva parlamentară anunţată, "chiulesc" din Legislativ.

Afişele pregătite de PDL au chipurile parlamentarilor USL, care sunt acuzaţi că fac "grevă de lux".

În replică, s enatorul PSD Dan Şova a declarat vineri, la Realitatea TV, că demersul anunţat de PDL reprezintă o infracţiune şi este "foarte posibil" ca USL să depună o plângere penală în acest sens.

"Domnul Oltean încalcă legea electorală, Legea 35/2008, este o acţiune de campanie electorală în afara campaniei. Mai mult decât atât, ceea ce doreşte dânsul să facă este o infracţiune reglementată de Codul Penal şi se numeşte distribuire de informaţii false. Eu vă spun, dacă domnul Oltean va face acest lucru, este foarte posibil să luăm decizia politică de a face plângere penală", a declarat Şova, după ce secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a anunţat la Bistriţa că va distribui în colegiile parlamentarilor opoziţiei afişe cu pozele acestor şi mesajul "Ei fac grevă de lux pe banii tăi!".

Senatorul PSD a spus că aleşii USL nu au luat bani în perioada grevei parlamentare.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218