REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Udrea: Ponta și-a bătut joc de toate angajamentele pe care le-a luat în fața românilor, pentru că a dus țara în recesiune și a încălcat Constituția

Udrea: Ponta și-a bătut joc de toate angajamentele pe care le-a luat în fața românilor, pentru că a dus țara în recesiune și a încălcat Constituția

Replica API 18 septembrie 2014 | 00:47 213

Partidul Mișcarea Populară consideră că votul din Camera Deputaților, prin care a fost respinsă ordonanța lui Liviu Dragnea care legiferează traseismul politic și ademenește aleșii locali pentru campania lui Victor Ponta, este un semnal clar că Primul ministru nu mai deține majoritatea în Parlament și că nu este susținut nici chiar de către deputații PSD.

"Considerăm că acest Executiv este o rușine națională care trebuie uitată cât mai curând. E un guvern de piromani veseli care se pretind a fi pompieri. A suspendat democrația. Siluiește zi de zi legile țării și cutumele legislative. Abuzează de ordonanțe de urgență, bucurându-se că are în buzunar un politruc trist care se face că lucrează doar în zilele de post", susţine Udrea.

Președintele partidului, Elena Udrea, este de părere că lovitura pe care a primit-o astăzi Victor Ponta în Camera Deputaților este doar începutul unui lanț de eșecuri care va culmina cu pierderea alegerilor prezidențiale pentru candidatul PSD: "Votul de astăzi din Camera Deputaților privind Ordonanța traseiștilor arată că acest Guvern Ponta, profund incompetent și anti-democratic, nu este nici pe departe atât de puternic în Parlament pe cât își imaginează unii. Victor Ponta este un premier slab, a pierdut susținerea Parlamentului, iar acesta este doar începutul. În fiecare zi pierde și încrederea românilor, care s-au săturat de taxele și minciunile sale. Nu se bucură nici de sprijin popular, iar românii sunt tot mai hotărâți să voteze un Președinte care a făcut, nu doar unul care care promite".

Candidatul PMP la Președinție a mai declarat că "prim-ministrul Victor Ponta și-a bătut joc de toate angajamentele pe care le-a luat în fața românilor, pentru că a dus țara în recesiune și a încălcat Constituția, prin emiterea unor acte normative care să îi aducă avantaje electorale".

"Un președinte puternic, așa cum voi fi eu, va doborî acest Executiv și va instala un Guvern care să aibă respect față de statul de drept și să urmărească interesul național, nu ordinele baronilor locali sau ale grupurilor de interese economice oculte așa cum se întâmplă acu", a arătat Elena Udrea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614