REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Udrea, REACŢIE după ce un procuror a declarat că s-au făcut presiuni pentru reţinerea ei!

Udrea, REACŢIE după ce un procuror a declarat că s-au făcut presiuni pentru reţinerea ei!

Replica API 6 iulie 2017 | 00:18 426

Elena Udrea are o primă reacţie la dezvăluirile făcute de procuroarea DNA Mihaela Moraru Iorga, care a instrumentat două dintre dosarele fostului ministru PDL. Procuroarea a afirmat că Laura Codruţa Kovesi a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, deşi procurorul de caz stabilise doar măsura controlului judiciar.

"Sunt șocată. Este incredibil. Acum m-a sunat avocatul să-mi spună. Știam că s-au făcut presiuni să fiu arestată. Înainte puteau să spună că vorbesc eu, o inculpată, dar acum o spun chiar procurorii", a declarat Elena Udrea pentru stiripesurse.ro.

Fostul ministru a mai afirmat că a fost o țină pentru "Sistem", pentru Florian Coldea și mai ales pentru Kovesi, care ar fi ordinat să-o fie fabricate dosarele penale şi care i-a executat pe toţi cei care nu îi plăceau.

"Kovesi trebuie să demisioneze. O să-i fac plângeri peste tot în lumea asta. Vorbesc cu avocatul și vom vedea ce se poate face", a mai declarat Elena Udrea.

Procurorul DNA Mihalea Iorgaa declarat marți, la ieșirea de la ședința CSM, că i s-ar fi transmis că ar trebui să o rețină pe Elena Udrea pentru 24 de ore. Procurorul a spus că a refuzat acest lucru, având în vedere că Parlamentul încuviinţase doar reţinerea, nu şi arestarea, iar reţinerea doar pentru 24 de ore ar fi fost un circ mediatic, norează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
.....ca elena udrea raspunde pt toti . BASESCU SI GASCA DE HOTI DIN PDL TREBUIE SA O INSOTEASCA . UNDE ESTE EBA ...CEA PT CARE MONICA RIDZI ESTE IN PUSCARIE ?
4
0
Udrea este un exemplu perfect de curva instruita care a furat pe rupte cu javra de Basescu. Amandoi acum latra si injura de frica puscariei. Lui Basescu ii e frica ca-l toarna acolitii arestati iar Udrea tremura sa nu o futa aia prin parnaie. Oricum va face puscarie, degeaba face semne de golanca cu degetul la nas, ca cineva a sifonato deja. Niste hiene candva arogante care acum sunt de tot rasul. Base latra pe la cine il mai asculta, ca un golan alcoolic, fara demnitatea unui barbat.
5
4
Udrea,cat mai e pana in septembrie cand te vei duce la salonul de infrumusetare de la targsor?poate faci un copil,apoi altul,si altul....Pana se prescriu faptele!BAGA!
8
3
Reactie. ...reactie. .. Replica,in afara ca ati restrans cadrul foto sa nu i se vada ,,reactiile,, udrei din decolteu,alte noutati nu se afla in stire.Udrea o tine langa despre coldea,nu are dovezi,si de frica sa n-o dea in judecata doar se tanguieste ca a avut sistemul ceva cu ea.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102