REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Udrea: Sper că doamna Săftoiu nu a venit în PDL să întărească un mesaj antiprezidenţial

Udrea: Sper că doamna Săftoiu nu a venit în PDL să întărească un mesaj antiprezidenţial

Replica API 10 aprilie 2013 | 00:00 203

Elena Udrea a declarat, la România TV, că PDL nu ar trebui să adopte un mesaj antiprezidenţial, fiind necesară continuarea parteneriatului cu Traian Băsescu. Udrea a avertizat că majoritatea partidului nu-şi doreşte acest lucru.

"Sper că doamna Săftoiu nu a venit în funcţie să întărească un mesaj antiprezidenţial pentru că nu asta îşi doreşte partidul în marea majoritate", a declarat Elena Udrea în cadrul emisiunii "Tonomatul lu' Ciutacu". "În numele meu, nu poate da nimeni nici un mesaj antiprezidenţial. Nu cred că ăsta este drumul", a adăugat Udrea.

Ea a afirmat că numirea Adrianei Săftoiu drept purtător de cuvânt al PDL a fost decizia lui preşedintelui PDL, Vasile Blaga. "Eu chiar nu m-aş fi gândit, ca preşedinte al partidului, la doamna Săftoiu ca purtător de cuvânt", a comentat Udrea.

Aceasta a susţinut că cel puţin jumătate dintre democrat-liberali vor în continuare păstrarea relaţiei anterioare cu preşedintele Băsescu. "Cred că este în continuare nevoie de acest parteneriat. Electoratul PDL este mai ales electoratul lui Traian Băsescu. Nu am de gând să neg nevoia de a continua ce a m început cu preşedintele. Am crescut odată cu Traian Băsescu şi mai putem face multe lucruri împreună (...) Cel puţin jumătate din partid, cei care au votat cu mine la Convenţia Naţională, doreşte să continue parteneriatul, dar şi mulţi dintre cei care l-au votat pe Vasile Blaga", a spus Elena Udrea.

Invitată să comenteze ingratitudinea de care ar da dovadă unii membri PDL faţă de şeful statului, democrat-liberala a spus că "recunoştinţa rareori îşi găseşte locul în politică". "Eu sunt şi pragmatică şi nu ar fi bine pentru partid dacă s-ar merge pe drumul separării de Traian Băsescu", a conchis Udrea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367