REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Udrea spune că ar vrea ca și Kovesi să fie condamnată pentru luare de mită

Udrea spune că ar vrea ca și Kovesi să fie condamnată pentru luare de mită

Replica API 18 februarie 2019 | 00:00 172

Elena Udrea a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute, în care are de ispășit 6 ani de închisoare. Fugită în Costa Rica, Udrea ar vrea ca și Laura Codruța Kovesi să îi cale pe urme: să fie condamnată pentru luare de mită, în urma denunțului depus de Sebastian Ghiță.

În plus, Udrea a spus, luni seara, la România TV, conform stiripesurse.ro, că ea și Kovesi au mers la multe petreceri împreună. Traian Băsescu și George Maior au fost amfitrionii multor evenimente la care Kovesi și Udrea au petrecut.

”Dacă justiția e egală pentru toți, ea ar trebui să fie condamnată pentru luare de mită de la domnul Ghiță și să fie pusă să plătească contravaloarea transportului cu avionul a domnului Popa.

Nu știu ce făcea cu cadourile. A primit și blănuri, eu i-am dat genți scumpe și bijuterii. Nimeni nu a văzut-o nici cu blănurile, nici cu gențile. Nu e treaba mea ce făcea cu ele. Nu s-a întâmplat să îmi returneze vreunul dintre cadouri. Erau cadouri date cu ocazia unor sărbători, de iarnă sau altele. Am făcut sărbători împreună, în același loc. Au fost petreceri organizate de domnul Băsescu, de domnul Maior, la care au participat și Kovesi și Coldea”, a declarat Elena Udrea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...neam de iobagi se dau in gat unul pe altul...
0
0
am incredere in justitie ? probele mele filmate de SRI nu sunt bune,. probele lui ghita faqcute cu telefonul sunt OK . halal !
2
1
Nu sunt un sustinator al lui Kovesi dar hai sa vedem lucrurile cum trebuie. Si daca l a pus pe ghita sa plateasca a fost pentru ca sa il aduca in tara pe infractorul popa care statea bine mersi in Bali cu banii furati de la FNI. Adica exact cum stau Mazare, Ghita, Udrea si mult altii pe care acum nu i mai aduce nimeni inapoi! Tanti Nuti in schimb chiar a furat la greu, dovada fiind luxul pe care il afisa cu nonsalanta si traiul pe care il duce de atat timp in Costa Rica fara sa munceasca!
2
2
Tu ai dat bani nejustificat de la ministeru la care erai sefa deci de la stat asta a platit cu bani de la privat pentru o treaba care trebuia facuta cu bani statului respectiv aducerea in tara a unui infractor condamnat care se ascunsese la fel ca si tine mazare sau ghita in alta tara nu e corect ce a facut dar nui la fel ca tine asa cum spui.
4
2
Da...tipic ...sa moara si capra vecinului.
2
2
Dar Udrea de CE nu vine in Romania daca tot se considera nevinovata! Sau pleaca in Madagascar dupa Costa Rica!?
6
1
A SUPT PULE PANA NU A MAI VAZUT BINE SI ACUM DUPA CE AU SCAPATO FRATI INFRACTORI FACE SPUME LA GURA . AU AJUNS CURVELE SI INFRACTORI SA DICTEZE IN TARA ASTA . O PARTE DIN VINA O AU SI CETATENI PENTRU CA ATUNCI CAND AR TREBUI SA MEARGA SA VOTEZE II GASESTE LENEA . IESITI IN PULA MEA LA VOT SI SA SCAPAM DE CURVE SI DE HOTI . RIDICATIVA CURU DIN PAT SI LASATI GRATARELE IN ZIUA ALEGERILOR . UITATI UNDE AM AJUNS . AM AJUNS PE MANA INFRACTORILOR . INFRACTORI SI INTRETINUTI SOCIAL AU AJUNS SA DICTEZE IN TARA ASTA . DACA VREM O TARA CA AFARA , ESTE NEVOIE DE SA ACTIONAM SI SA II TRIMITEM LA PLIMBARE .
5
2
Ar vrea o pe ma sa, mizeria ordinara
9
2
Mai bine ne-ar spune de unde are banii cu care se intretine in Costa Rica? Ha, e nevinovata! Sa ne lase in pace. Nu ne este dor de o hoata!
15
2
Si eu fac parte dintr un grup infrsctional format din mine, Lazar Augustin,Laura Codruta Kovesi,Florian Coldea si alti securisti plus smecherii de la U.E si ambasada americana care facem scut dnei Kovesi.Asa ca nu va mai dati de ceasul mortii Codruta este "alba ca zapada" si va merge decat la consiliul europei unde ii este locul ei de procuror sef.Traiasca smecherii liberi din Romania iar prostimea frate la.. .........PUSCARIE !!!
8
4
Aceste personaje au furat miliarde de usd si au fost decorati de U.E. si SUA pt lupta impotriva coruptiei.
9
0
Blondino, Replica ce ar putea pati, fiindca sterge mesaje fara injuraturi, doar fiindca le expui si alta varianta?
9
1
Va acapa Dragnea el stie ca sunteti cu totii nevinovati
2
9
5 ani lejer. Elena stie bine ce vorbeste
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218