REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Udrea spune că nu a făcut nuntă pentru că nu a vrut să aibă "cumetrii" cu nimeni

Udrea spune că nu a făcut nuntă pentru că nu a vrut să aibă "cumetrii" cu nimeni

Replica API 2 martie 2013 | 00:00 179

Elena Udrea a spus, vineri seară, la Alba Iulia, că ea nu a făcut nuntă pentru că nu a vrut să aibă cumetrii cu nimeni, afirmând că atunci când eşti într-o bătălie politică este foarte important să nu ai prietenii sau cumetrii. Elena Udrea, care şi-a prezentat, vineri seară, la Alba Iulia, moţiunea cu care candidează la şefia partidului, a fost întrebată de unul dintre membrii PDL aflaţi în sală dacă este pregătită să ducă lupta cu Ponta şi Antonescu şi a răspuns că nu are nicio rezervă faţă de nimeni şi că a demonstrat acest lucru.

"Cred că într-o bătălie politică este foarte important să nu ai complicităţi cu nimeni. Pentru că dacă apuci să ai prietenii, dacă apuci să ai cumetrii, să ai afaceri poate nu mai poţi să duci bătălia politică după aceea că ţi-e jenă. Nu am nicio rezervă faţă de nimeni şi am demonstrat-o. Am intrat în politică ştiind că din momentul acela nu îmi mai pot permite nici prietenii, nici cumetrii", a mai spus Udrea.

Ea a ţinut să precizeze că din aceste motivele nu şi-a făcut nici nuntă şi că a acceptat să fie naşă doar pentru copii abandonaţi.

"Şi, apropo, să ştiţi că de aceea nici nu am făcut nunta. N-am mai apucat, am intrat în politică şi când m-am gândit că trebuie să-mi găsesc şi un naş şi ce-o să iasă am zis că mai bine nu mai fac nunta şi gata. La fel, nu am botezat decât copii abandonaţi, fără părinţi, pentru că nu am vrut să nenorocesc o familie care sigur ar fi fost luată de presă după aceea şi făcută praf. Orice ar fi făcut în viaţă, s-ar fi spus că datorită Elenei Udrea sau din cauza Elenei Udrea. Aşa că acelora care m-au rugat să le botez sau să le cunun copiii le-am spus: Oameni buni, vă faceţi un mare rău dacă vă asociaţi cu mine, o să fiţi toată ziua la televizoare tocaţi de dimineaţa până seara", a mai spus Udrea.

Elena Udrea a mai afirmat că nu are nicio reţinere faţă de nimeni şi nici faţă de Ponta, Antonescu sau Voiculescu şi că doreşte să se bată cu ei ca şi până acum: "Deci nu am nicio reţinere faţă de nimeni, nici faţă de Ponta, nici faţă de Antonescu, nici faţă de Voicuilescu să mă bat cu ei ca şi până acum. Şi dacă voi fi în continuare ţinta campaniilor înseamnă că într-adevăr le e frică de mine".

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102