REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

UE pregătește un document de ÎNGRĂDIRE mai TERIBIL decât certificatul VERDE

UE pregătește un document de ÎNGRĂDIRE mai TERIBIL decât certificatul VERDE

Replica API 24 ianuarie 2022 | 16:27 6528

Europarlamentarul Cristian Terheș a dezvăluit, vineri, că Uniunea Europeană pregătește un instrument prin care fiecare cetățean european va fi obligat să se identifice printr-un număr unic de identificare pentru a putea beneficia de anumite drepturi și servicii în UE, scrie antena3.ro.

Cristian TerheÈ™

"La nivel european se împinge în momentul de față un sistem similar cu cel din China cu creditul social. Chiar eu lucrez pe un astfel de dosar în Parlamentul European cu referire la eID (European Identification), unde fiecare persoană din UE va avea un număr de identificare format din numere și litere care va rămâne cu tine până la finalul vieții și cu numărul respectiv vei putea să faci anumite lucruri sau nu vei putea să faci anumite lucruri.

De exemplu, ți se va pune rație de emitere de dioxid de carbon, cu EID-ul respectiv vei putea să te loghezi online, în rețelele de socializare, în contul bancar. E halucinant", a spus Cristia Terheș, în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Dana Budeanu, despre ce urmează după pandemie

Dana Budeanu a spus luni, la Antena 3, că după pandemia de coronavirus "vom intra în era salvării planetei".

"Pandemia este pe final. Au spus-o absolut toţi "specialiştii", dar noi am spus-o înainte aici. Se termină chestia asta, dar nu se termină controlul populaţiei", a spus Dana Budeanu, la emisiunea "Subiectiv".

"Vom intra în era salvării planetei, cu încălzirea globală şi tot ceea ce a început deja.(...) Vom fi toţi într-o altă demenţă, aia în care ne vom reclama vecinul că se uită prea mult la televizor sau că nu şi-a aruncat gunoiul care se duce la groapa comună oricum, în saci diferiţi.

Şi alte prosteli pe care din păcate marea majoritate le va înghiţi exact cum a înghiţit toate aberaţiile", a mai spus Dana Budeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scoateti urgent certificatul verde care nu are nicio valoare... doar sa discrimineze si sa distruga economia si asa facuta praf. V-a spus-o clar si O.M.S. dar se pare ca voi tineti cont de recomandari doar cand va convine. Atunci si noi vom vota in consecinta... cum nu va va conveni! Si veti ajunge cu totii in puscarii... la izolare... ca sa nu va inbolnaviti de la nevaccinati.
3
0
inca o dovada ca al patrulea reich trebuie urgent sa dispara
4
1
La asemenea popoare degenerate ,asemenea masuri.
3
2
avem ce face!daca se resemneaza toti ca tine,atunci,da,nu prea avem ce mai face!roexit e una din solutii!sa se duca ue cu muea lor si cu certificatu' lor si cu eid si cu ce plm le mai da prin cap!
5
2
daca te uiti de exemplu in vest!pai aia sunt de mult controlati la singe!la noi am avut o viata frumoasa cu sarbatori,nunti ca in povesti!din pacate nu prea avem ce face.
9
6
EU MEPs are morons who should be universally condemed
5
2
Trebuie sa iesim urgent din kktul asta de mUE ! Anglia , una din tarile fondatoarele ale UE, a plecat...oare de ce ?
18
4
Daca se intampla asta si nu ii omoram atunci ne meritam soarta
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102