REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Uite cum arată Mihaela Rădulescu la 53 de ani! Când e vorba de sport, zici că-i Lara Croft

Uite cum arată Mihaela Rădulescu la 53 de ani! Când e vorba de sport, zici că-i Lara Croft

Replica API 6 august 2022 | 00:00 1738

Mihaela Rădulescu a fost sărbătorita zilei de 3 august. Vedeta a împlinit 53 de ani și încă este într-o formă de zile mari. Silueta ei trasă prin inel, stilul de viață bine stabilit, sportul și alimentația sănătoasă o fac pe Mihaela Rădulescu să arate ca la 30 de ani!

Mihaela Rădulescu

Cum arată Mihaela Rădulescu la 53 de ani și ce sport face în vacanță!

Și dacă este și iubită la maxim și mai primește mesaje precum cel postat pe Instagram de către celebrul ei partener de viață, Felix Baumgartner, primul om care a spart bariera sunetului și a sărit din Stratosferă, atunci viața ei este cu adevărat perfectă, scrie click.ro.

“Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea cu iubita mea, Mihaela Rădulescu Schwartzenberg, aici la Saintes Marie de la Mer”, a fost mesajul postat de Felix Baumgartner acum câteva zile pe pagina sa de Instagram.

Cei doi iubiți s-au bucurat de o super vacanță împreună, în care Mihaela Rădulescu i-a făcut poze jumătății sale și a avut timp să facă sport, kite, să facă plajă și să mănânce înghețată.

Un adevărat răsfăț așa cum arată pozele pe care diva de la ProTV le-a lansat în mediul online, iar fericirea se putea citi din plin pe chipul vedetei care a afișat, de altfel, și un trup fără cusur, așa cum ne-a obișnuit până acum. Se pare că Mihaela Rădulescu se bucură cât poate de această perioadă a verii și de vacanță pentru că se aude că se va întoarce la masa juriului, la un nou sezon “Românii au talent” de la ProTV, filmările urmând să aibă loc curând.

Mihaelei Rădulescu, dependentă de... aloe vera

Cât despre cum se întreține și cum are grijă de ea, prezentatoarea TV a fost mereu o fire deschisă și a povestit ce face și la ce trucuri de beauty apelează.

„Eu sunt mare fan aloe vera. La noi acolo, în Monaco, se găsesc la alimentară frunze de aloe vera mari și recunosc cinstit că de ani de zile este singura cremă de față pe care o mai folosesc. Ador aloe vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline. O folosesc ca și cremă, mască, o pun și în cap. Mie îmi face bine, acum nu știu dacă e o rețetă universală, dar pentru mine funcționează minunat. Nu am mai povestit asta nimănui, iată că e un secret”, a declarat frumoasa vedetă la un moment dat într-un interviu, atunci când a fost întrebată cum își menține tonusul și forma fizică de invidiat.

În plus, Mihaela Rădulescu se simte iubită și fericită și asta e tot ce contează.

“Cea mai bună dietă e aia în care ești fericit, mănânci ce-ți place, te simți bine, iubești dacă îți dau mâna și soarta și.. atât. Eu nu mă abțin de la nimic. Mănânc mult mai des și mai puțin, asta e singura formă de disciplină alimentară…(…)”, a spus vedeta acum ceva timp într-un interviu, potrivit viva.ro.

Mihaela Rădulescu, Ayan Schwartzenberg

Și-a sărbătorit și fiul, pe Ayan, la începutul lunii august

Luna august are o semnificație aparte pentru Mihaela Rădulescu. Chiar pe 1 August este și ziua fiului său, Ayan Schwartzenberg, care nu doar că este chipeș și plin de mușchi dar a devenit și major, împlinind astfel 18 ani, făcându-și celebra mamă extrem de mândră. Cu această ocazie, Mihaela Rădulescu a scos din albumul cu amintiri o poză cu ea și fiul ei de când era mai mic și a scris un mesaj în dreptul fotografiei:

“Partea mea preferată a acestei vieți pe pământ! Nu am suficiente cuvinte să alcătuiesc o propoziție cu ceea ce simt cu adevărat! Ești bărbat acum!”, a adăugat vedeta de la ProTV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar ati dezgropat mumia ? Nu mai slabeste oana roman sa faceti articole cu ea sau cu badulesca ?
1
0
Cum se face ca a implinit 53 de ani daca l-a facut pe Ayan pe la 40???
0
0
e espirata , mai duce o tura , 2 dar de cariera e s**a toare, succese
0
0
dar...cu branza...cum stam??? cautati-o la branza si sa vesdeti ca va trebuie...masca de gazeeeeeeee
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614