REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

”Uite cum era să moară un microbuz întreg de nevinovați!” -VIDEO

”Uite cum era să moară un microbuz întreg de nevinovați!” -VIDEO

Replica API 10 decembrie 2017 | 00:06 1111

”Uite cum era să moară un microbuz întreg de nevinovați!” este afirmația unui șofer, după o ”grozăvie” din trafic pe care a filmat-o cu o cameră de bord.

Participanții la trafic din județul Constanța sunt în continuare nemulțumiți de felul în care se circulă pe șosele, cu referire la șoferii care ignoră regulile de circulație. Într-un filmuleț postat, în cursul zilei de azi, pe pagina de Facebook ”Povestiri din GMS”, se poate vedea cum un camion era să intre într-un microbuz de pasageri, într-un sens giratoriu din zona Mamaia Nord. Din filmuleț reiese că impactul dintre cele două mijloace de transport a fost evitat ”la mustață”, în caz contrar sigur vorbeam acum despre victime omenești. Imaginile vorbesc de la sine.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru betivul: cum se scrie corect dute-n pizda matii, cu cratima sau fara?
0
0
Voi astia de la replica nu ma lasati sa comentez comentariu . Imi da "caractere nepermise" voi sa scrieti ce vreti eu nu
1
1
Directorul ala betiv si retardat de la aeroport ar fi reusit.
1
0
Dobitocul de sofer de pe microbuz trebuie sa-si faca doua controale! Unul la ochi pentru ca este chior si nu vede semnele de cedeaza trecerea, sens girator si camionul din girator! Al doilea control trebuie sa si-l faca la cap pentru ca trebuie sa fii retardat sa te comporti asa in trafic cand ai atatia oameni in spate!
4
0
....un microbuz intreg de nevinovati......sa-i fut limba romana neamului de manivela cat si ziaristului care-si permite sa transmita exprimarea!
3
2
Voi astia de la replica nu ma lasati sa comentez comentariu . Imi da "caractere nepermise" voi sa scrieti ce vreti eu nu
4
1
Incadrarea la stinga se face urmarind axul drumului; camionul trebuia sa-si pastreze banda, iar microbuzul sa-si continue deplasarea pe banda 1.Sensurile giratorii nu sunt proiectate incorect , drept pentru care un camion vireaza mai larg si ajunge in banda 1. Conduceti preventiv !
4
1
Bai dle Albu ai corectat articolul dupa ce ai vazut comentariile si acum ma jignesti? Initial ai scris ca eroul e soferul microbuzului care a evitat impactul. Cine e tampitul de fapt? Cred ca e evident.
10
2
Vehiculele care circula in sensul giratoriu au prioritate fata de cele care patrund in sens. Soferul microbuzului, neacordare prioritate, permis retinut 30 zile.
15
1
Bai prostanacule, citeste dracu ce scrie acolo si nu mai jigni oamenii daca esti prost si nu intelegi. Scrie acolo undeva ca avea prioritate microbuzul?? Scrie ca un camion era sa intre intr-un microbuz in sensul giratoriu. Si nu este asa?? Idiotule.
4
6
Camionul vea prioritate in sensul giratoriu microbuzul dc nu ia acordat e de vina soferul microbuzului
12
0
Si ce este in neregula?
3
3
Stire scrisa de unul care habar nu are care sunt regulile de circulatie. Camionul avea prioritate si microbuzul era sa provoace accidentul. "Domnul " Daniel Albu sper ca nu are permis de conducere altfel e grav...
14
1
Ala cu tirul are prioritate in sensul giratoriu comform regulilor de circulatie!!!
27
0
basculanta se vede ca era in sens.. microbuzu trebuia sa cedeze...ce stiri de cacat de 2 lei.....
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102