REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ultima imagine cu Anne Heche, cu 20 de minute, înainte de accidentul fatal. Cu cine s-a pozat actrița

Ultima imagine cu Anne Heche, cu 20 de minute, înainte de accidentul fatal. Cu cine s-a pozat actrița

Replica API 15 august 2022 | 00:00 1010

Vestea că actrița Anne Heche a făcut un accident fatal a generat un val de mâhnire printre fani și apropiați deopotrivă, cărora nici acum nu le vine să creadă ceea ce s-a întâmplat. Cu doar 20 de minute înainte de tragica întâmplare, Anne Heche a intrat într-un salon de coafor, unde a avut o întâlnire emoționantă.

Anne Heche

Ultima dată când actrița Anne Heche a fost văzută în viață a fost cu 20 de minute înainte de accident când a intrat în salonul Glass Hair din Los Angeles și a pozat alături de proprietar, care era un fan al artistei.

Proprietarul plin de entuziasm a publicat imediat fotografia în care se află alături de Anne Heche pe Instagram la ora 10.35 pe 5 august.

Anne Heche își cumpărase o perucă roșcată pe care a plătit 125 de dolari. Actrița a făcut o poză cu proprietarul salonului, iar în această ultimă imagine, Anne este zâmbitoare și blândă, așa cum o cunoșteau toți apropiații.

«Azi am întâlnit-o pe Anne Heche și ea și-a cumpărat o perucă», a scris proprietarul salonului Glass Hair. Bărbatul nu-și închipuia tragedia ce avea să urmeze, la foarte scurt timp după această întâlnire, scrie click.ro.

La doar o oră după ce a postat fotografia, bărbatul a declarat că a fost inundat de mesaje, deoarece a reieșit că Anne era într-o stare critică și era transportată de urgență la spital după accident la 10.56 dimineața.

«Nu mă așteptam – sau bănuiam – absolut nimic. Era politicoasă, cordială, vorbea coerent. A fost extrem de plăcut, o adevărată o încântare.» a dezvăluit proprietarul salonului Glass

«Ea a venit prin intrarea din spate a studioului meu în timp ce lucram la un client și a spus că vrea o perucă roșie. M-a întrebat: „Nu am mai lucrat împreună? Întreaga întâlnire a durat mai puțin de 10 minute.», a adăugat cu emoție bărbatul.

Familia a decis ca organele actriței să fie donate

Actrița, în vârstă de 53 de ani, a fost declarată oficial în moarte cerebrală și rămâne pe suport vital pentru a vedea dacă organele ei sunt viabile pentru a fi donate, a dezvăluit familia ei într-o declarație sfâșietoare joi. 59 de pompieri s-au grăbit la fața locului după ce mașina Mini Cooper în care se afla Anne a izbucnit în flăcări când a lovit o clădire cu două etaje din Los Angeles.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218