REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ultima ședință a colegiului prefectural din acest an. Dumitru Jeacă a primit colindători!

Ultima ședință a colegiului prefectural din acest an. Dumitru Jeacă a primit colindători!

Replica API 14 decembrie 2018 | 13:44 454

Prefectul Județului Constanta, Dumitru Jeacă, a găzduit vineri, 14 decembrie, două ședințe de lucru - a Colegiului prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Constanța

Vineri, 14 decembrie 2018, în sala Remus Opreanu a palatului administrativ Constanța, s-a desfășurat ultima ședința din acest an a colegiului prefectural.

Agenda întâlnirii a cuprins trei puncte:

1. Prezentarea măsurilor care vor fi luate pe perioada sărbătorilor de iarnă 2018-2019, în vederea verificării respectării normelor legale în privința depozitării și vânzării produselor agroalimentare, comercializării materialelor pirotehnice și a pomilor de Crăciun; măsuri dispuse în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică pe perioada sărbătorilor

- informările au fost făcute de către reprezentanții DSP, DSVSA, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, IJJ, Garda de Coastă și Direcția Silvică.

2. Scheme de sprijin financiar derulate prin intermediul Agenției de Plăți și intervenție pentru Agricultură (APIA)- Centrul Județean Constanța; nivelul fondurilor accesate prin solicitări depuse de către fermieri la APIA - Centrul Constanța

- datele au fost prezentate de către directorul executiv al APIA - Centrul Județean Constanța, domnul Dan BURLACU.

3. Raport privind certificarea semințelor și a materialului săditor în județul Constanța, performanța profesională pentru menținerea calității semințelor, în vederea obținerii de producții performante

- raportul a fost prezentat de către inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial pentru calitatea semințelor și materialului săditor Constanța, doamna Olimpia Florentina BĂCANU.

În continuarea ședinței de colegiu prefectural, prefectul județului a prezidat întâlnirea membrilor Comitetului județean pentru situații de urgență. Aceasta a fost o ședință extraordinară, cu următoarea ordine de zi:

Revizuirea și aprobarea Planului de activitate al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru anul 2019 - prezentat de către inspectorul șef al ISU Dobrogea și aprobat în unanimitate de toți participanții.

Prezentarea Procesului Verbal privind verificarea stării tehnice și funcționale a construcțiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundațiilor de pe râurile interioare și de la Dunăre din județul Constanța - de către directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.

În plus, participanții și-au manifestat interesul pentru modul în care instituțiile parte a infrastructurii critice sunt pregătite să intervină în situații meteo dificile în sezonul rece, iar răspunsurile din partea ENEL, RAJDP, ISU și SAJ au fost afirmative în acest sens.

De precizat faptul că angajații Prefecturii nu au scăpat necolindați. Un grup de copii de la o grădinița din Constanța, îndrumați de inimoși educatori, a reamintit participanților că luna decembrie este luna sărbătorii Crăciunului prin programul de colinde pe care cei mici l-au susținut în deschiderea ședinței de colegiu. Copiii au fost răsplătiți cu mici daruri de prefectul județului, Dumitru Jeacă, și cu foarte multe aplauze de către toți cei prezenți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920