REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ULTIMA ședință de Consiliu Local cu Marcela Enache. Secretarul orașului Constanţa iese la PENSIE. VIDEO

ULTIMA ședință de Consiliu Local cu Marcela Enache. Secretarul orașului Constanţa iese la PENSIE. VIDEO

Replica API 29 februarie 2020 | 23:58 950

Sala „Remus Opreanu” a găzduit, vineri, 28 februarie, ședința ordinară de Consiliu Local, în cadrul căreia au fost dezbătute 42 de proiecte de hotărâre. Înainte de începerea ședinței de consiliu, primarul Decebal Făgădău i-a mulțumit secretarului orașului pentru întreaga activitatea. Marcela Enache iese la pensie, după 36 de ani de muncă în administraţia locală, din care 26 de ani de activitate în sarcina municipiului Constanţa.

„După o carieră de 36 de ani în administrația publică locală, după ce, în ultimii 26 de ani ocupă această poziție extrem de importantă pentru funcționarea, stabilitatea și legalitatea demersurilor locale, doamna Marcela Enache, în sfârșit iese la pensie, își dorește să își crească nepoțelul. Am lucrat în ultimii 11 ani alături de doamna Marcela Enache, am învățat multe lucruri și am făcut față deselor schimbări legislative. Dacă au mai fost și momente mai tensionate între noi, inerent, îmi cer public scuze pentru acestea dar, încă o dată, cred că în numele municipiului Constanța, meritați doamna secretar, mulțumirile și aprecierile noastre și, sincer, pensie lungă”, i-a transmis Decebal Făgădău.

Video:

Revenind la ordinea de zi, față de ședințele trecute, de data aceasta, atmosfera la şedinţă a fost una relaxantă, de vacanță. Părea că fiecare consilier local este constrâns de timp și vrea să părăsească mai repede sala. Clinciurile veșnice dintre consilierii locali PSD și PNL au fost nesemnificative și izolate, iar ședința ordinară a avut un deznodământ așteptat. Toate proiectele de hotărâre au trecut, iar consilierii locali au părăsit sala fericiți.

Precizăm că proiectul privind aprobarea raportului de evaluare nr. 173673/2019 ce stabilește diferența de preț rezultată ca urmare a modificării reglementărilor urbanistice ale terenului ce a făcut obiectul contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 3256/2004 a fost retras. De asemenea, a fost retras și proiectul privind aprobarea raportului de evaluare nr. 33080/2020 ce stabilește diferența de preț rezultată ca urmare a modificării reglementărilor urbanistice ale terenului ce a făcut obiectul contractelor de vânzare cumpărare autentificate sub nr. 3754/2004 și nr. 1380/2007. Retras a fost și proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru zona delimitată de bd. IC Brătianu, str. Bucegi, str. Mureșului și str. Petre Mănoiu, inițiator SC Dacor-Plast SRL.

Printre proiectele enumerate care au trecut de votul consilierilor, inițiate de Decebal Făgădău, enumerăm: proiectul privind aprobarea documentației tehnico – economice, faza de studiu de prefezabilitate pentru „Amenajarea zonei adiacente accesului principal în Complexul Muzeal de Științe ale Naturii prin fluidizarea circulației pe bd. Mamaia, municipiul Constanța, proiectul de hotărâre privind aprobarea proiectului INFANT, proiectul de hotărâre privind modificarea HCL nr. 432/2019 pentru aprobarea numărului și cuantumului burselor aferente semestrului I al anului școlar 2019-2020 pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat și proiectul de hotărâre privind aprobarea proiectului „Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, zona Bd. 1 Mai-Șoseaua Mangaliei” și a cheltuielilor aferente. Un alt proiect important vizează acordarea de vouchere de 10.000 de lei cuplurilor, în vederea realizării de fertilizări in vitro. Acestea sunt menite a fi folosite în unitățile medicale publice și private, acreditate de Agenția Națională de Transplant.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de trei ani sa iasa la pensie.au tinut-o abuziv babu si fagadau ca sa-i ajute la furat!
6
1
Fagadau iese la Pensie de la Poarta Alba si altii din gasca lui !
4
0
este cea mai desteapta si corecta din toata primaria, din toate mandatele...poate ca se misca mai incet, dar 90% din actele ce ies din primarie, trebuie semnate de secretar..ca asa e legea..si cum nu semna doar ca sa semneze...
4
5
uiti cam repede amice sau esti manipulator de profesie, uiti un amanunt important ca mazare a venit la primarie din postura de opozant al PSD chiar daca era independent, cam asa se va intampla si cu liberalii tai, sunt opozantii PSD dar naravul va fi acelasi altfel nu rezistau astia atata timp!!!!
0
4
Ce mari realizari au facut incepand cu arhitect si cu ea au semnat autorizatii ilegale si au distrus orasul rau ...pt bani
8
1
speram sa iti moa.ra nepotul . ai facut atat rau orasului ,ai distru.s oameni si ai acoperit ho.ti.ile lui mazar.e , f.agadau si a celorlalti h.oti din primarie. nu te vom uita marcela !
3
3
Sa te duci dupa mazare , incompetent-o O javra de femeie, un caracter infect
8
2
Un pupincurist
4
3
Poate isi semneaza toate hartiile inainte sa plece... inadmisibil...sa astepti 7 luni o semnatura de.a ei....rusine!! De altfel...o ffff buna profesionista!
9
3
nu apare nicaieri in hotii cu toate ca a mancat din ele. Dar cu procurori muisti ca nita care alearga tzigani se poate !!! Muie la toti cu mult cacat !!!
10
3
paca sI aceleasI ganduri pentru tine de la alta fumatoare. prietenii stiu de ce.
7
0
Ai dreptate partial mai Gigi pentru in Constanta s-au schimbat doar primari nu si partidul de la care au venti:MIHAIESI,MAZARE,FAGADAU,ori doamna secretar le-a impartasit din experienta celor plecati noilor veniti asa ca nu puteau noi primari PSDisti sa nu beneficieze de o asa "valoare".Eu ma intreb oare nu a beneficiat si secretara asta direct sau indirect de R.Mazare pentru ca nu este in grupul ala infractional care a tepuit Constanta cu 110.000.000 euro,suma asta au spus-o judecatori nu eu.
13
4
O vorba inteleapta spune ca 'la schimbarea primarului trebuiesc schimbati de urgenta secretara si soferul'! Lucru ce nu s-a intamplat in primaria Constanta, iar madam Enache a functionat continuu sub toti primarii timp de 26 de ani. Va dati seama cate ilegalitati s-au comis cu semnatura ei, pentru a-si pastra locul? DNA-ul trebuie sa faca o investigare a averii acestei doamne si sa ne spuna adevarul! Si acest lucru este valabil pentru toti cei care lucreaza sau au lucrat in administratie locala, pentru ca este o enigma cum acesti bugetari si-au ridicat palate si duc viata de 'nababi'.
19
3
...fumatoarea IORGULESCA...acea jigodie cae era secretara primariei CEERNAVODA...o japita de om... fuma...fuma...fuma...de dracu o gasea,...cand a plecat la pensie,fostul birou a fost aruncat,iar peretii au fost beliti pana la rencuiala...fumeaza si acum...
10
14
muierea asta imbatranita in uratenie si rautate a fost aeea care si-a dat avizul si a semnat pentru sute de milioane de euro cheltuite din banii contribuabililor la toate bazaconiile care-i treceau prin minte mascariciului dereglat psihic: care alegorice , costume facute de femeia cu fatza de barbat care i-a devenit sotie clovnului , prezentari de moda ale homosexualului botezatu , cantareti , mihaela radulescu , etc..., etc...
20
5
Cica o sa vina spagagioaica aia de fluvia care semneaza aitorizatii..asa susotesc toti din primarie..doar no fi concurs pe bune. Tot ai lor!
25
3
si cum se va ocupa, locul lasat liber de Dna Marcela, sau nu e liber ??
15
4
sa l ia si pe fagadau cu ea
22
3
ba, amarule, asta de mai jos de la 00.18! Mare muist poti sa fii, sa-i doresti raul unui alt om. Orice are face un seaman de-al tau, oricate ilegalitati, oricate combinatii... daca e cazul, justitia isi va spune cuvantul. Daca nu, insemna ca legile sunt proaste, iar pentru asta te invit sa te implici sa le schimbi. Dar sa-i urezi 'de bine' unui om, atata timp cat probabil ai parinti de ingrijit si copii de crescut, da dovada de moralitate de cea mai joasa speta, de lipsa de respect si, in defintiv, de marlanie. Dar asa am fost crescuti, noi, generatia asta de dupa 90, cu hate si marlanie...
19
23
Coana Marcela e aceeasi care i-a binecuvantat lui MAZARE toate proiectele cu care a mutilat orasul nostru. Sper ca e mandra de cariera ei. Sa-i fie cimitirul de fala si Iadul de racoros!
29
20

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218