REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ultimatum pentru SSC Farul din partea lui Făgădău: promovează şi vor fi în continuare finanţaţi. Reacţia lui Rezeanu! VIDEO

Ultimatum pentru SSC Farul din partea lui Făgădău: promovează şi vor fi în continuare finanţaţi. Reacţia lui Rezeanu! VIDEO

Replica API 24 martie 2018 | 00:04 399

Romeo Rezeanu

În cadrul ședinței de Consiliu Local Constanța, a fost votat un proiect de hotărâre cu 25 de voturi pentru și o abținere, pentru finanțarea Asociației Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanța. Totuși, nu a fost liniște cu privire la finanțarea echipelor sportive, Romeo Rezeanu fiind destul de acid cu privire la alocarea acestor bani pentru echipe sportive și neimplicarea în modernizarea centrelor sportive aferente școlilor.

Pe de altă parte, primarul Decebal Făgădău nu este imprudent și a precizat că această finanțare pentru SSC Farul nu vine fără o înțelegere. Pentru a putea fi finanțați în continuare este nevoei de performanță. Așadar echipa a primit un ultimatum.

„La prima discuție, le-am cerut seriozitate, apoi rezultat, adică o dovadă că pot spera la ajutor din partea comunității și după ce am văzut că pe forțe proprii au ajuns la un anumit nivel, am stabilit ca un an competițional să vedem dacă o colaborare produce sau nu rezultate. Tocmai de aceea înțelegerea cu ei a fost una extrem de onestă și de transparentă. Noi vă alocăm această sumă din bugetul municipiului, cu condiția ca voi să promovați. Dacă nu promovați, municipiul nu va mai finanța performanță Liga a III-a.

Dacă vedem un trend ascendent, dacă nu vedem niciun viitor... nu putem să tratăm separat efortul privat pe care îl face Gică Hagi, care a adus titlul la Constanța, și separat o inițiativă foarte frumoasă și lăudabilă a suporterilor, dar totuși nu putem să punem egalitate între performanță. Anul acesta este anul în care fie promovează și mergem mai departe, fie dacă nu, vor trebui să lupte pe proiecte finanțate din Legea 350. Știu că nu le convine, dar le doresc mult succes. Ne-am ținut toate promisiunile”, a precizat Decebal Făgădău.

Romeo Rezeanu a luat cuvântul în timpul ședinței de Consiliu Local. El a spus că nu este de acord cu finanțarea societăților sportive din municipiu și că banii ar trebui alocați sălilor de sport.

Vezi video cu ce a punctat Romeo Rezeanu legat de finanțarea echipelor sportive

LINK :

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M.A.I. sa ia clubul si sa vedeti cum vor curge banii. Un neam de militieni.
0
0
demagogie...stie cineva ce fumeaza baiatul asta??
2
0
DRAGA ROMEO ESTI PE DINAFARA TOTAAAL DA DA.DAK TACEAI FILOZOF RAMINEAI.MARS
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614