REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ULTIMELE IMAGINI CU COPILUL DE LA PECINEAGA: se vede cum CADE în BAZIN! VIDEO

ULTIMELE IMAGINI CU COPILUL DE LA PECINEAGA: se vede cum CADE în BAZIN! VIDEO

Replica API 9 noiembrie 2019 | 00:06 635

Au apărut ultimele imagini cu copilul care a dispărut încă de sâmbătă, la Pecineaga. Astfel, se poate observa cum minorul mergea pe lângă bazine, încearcă să coboare, după care cade. Potrivit informațiilor noastre, ulterior, minorul a reușit să iasă, nefiind cunoscute împrejurările în care acesta a murit.

Reamintim că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui Iulian Alexandru Bițică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Din primele verificări se stabilise faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă. Au fost desfășurate activități de căutare de către polițiști din cadrul I.P.J. Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic.

Trupul micuțului a fost găsit de doi paznici, care l-au observat plutind.

Citește mai multe DETALII AICI:

COPILUL DIN PECINEAGA DISPĂRUT, GĂSIT MORT ÎN ZONA BAZINULUI 1

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ideea era ca titlul si fimul nu coincide cu articolul.
0
0
Catre Amici Jan Ploiesteanu si Marin :ba Taranii prosti de la Vaci Nu mai Injurati Ca Taranii prosti de la Vaci Ca Psd are Vina Nu are Ci Idiotii De la PNL ca ei trebuiau da desfinteze Bazinele iar Data urmatoare daca mai Injurati Ca Taranii prosti de la Vaci Si nu Stati Cuminti in Banca Voastra dau de pamant cu voi cu injuraturi urate Clar decis!
1
6
Bazinele au fost facute pe vremea PNL ului cu primar PNL. Huaaa puscarie pnl
3
5
Dosar penal celui care apartine bazinul respectiv si despagubire de cel putin un milion euro, daca s-a zgarcit la un gard
9
0
Dusa e mintea ta de imbecila securista care viseaza numai supraveghere totala!
2
0
Iar psd e de vina???
2
3
Unii dintre voi, cei care veniti acum dupa nu stiu cate zile cu filmari neclare, cred ca aveti orbul gainilor, inclusiv cei care au controlat bazinele.Sa spuna autopsia de cat timp a decedat copilul si daca exista urmele unei sufocari prin inec.Nu mai crezi decat in d-zeu, in rest toti au un serviciu de unde sa primeasca salariul si atat.
3
1
Scrie in cuget ca rolele cu care baiatul se dadea erau marimea 41 . Cu rolele marimea 41 cu care spunea tatal baiatului ca copilul se juca este dusa mintea lui care nu l-a supravegheat corespunzator pe copil
3
1
Stat criminal.Acele bazine trebuiau imprejmuite , cu semnal sau ceva sa atraga atentia ca nu ai ce cauta pe acolo.Nepasare , non omenie ...PSD ai distrus tara .
14
6
PSD luati-va banii in mormant si fugiti dn tara ca va bagam in puscarie pe toti imediat!
7
10
parca au fost si jandarmii in cautari. Pe unde au dat cu gaze ???
7
2
...intr-un canal de irigatii, dezafectat...adica fara apa...mai studiati camerele de supraveghere....pacat de bietul copilas...
7
0
de ce nu sunt asigurate hardaiele de cacat porcesc sunt izolate sau toata zeama se scurge in apa freatica de unde beau apa astia cu fantani caci altfel stroe ne livreaza apa trecuta prin cacastoarele europei,apa pura fiind data jidovilor,sun curios daca macar guvernul penele il va asoma pe suin caci altfel nici dracnea nici veorica nu au reusit
14
3
De ce a ti mai facut valuri pe la tv???.Politia pulii mele la cacat cu tot sistemul de boschetari din mai
21
6
Pai numai facem si noi vizualizari ?
6
0
Filmarea asta este sa prosteasca ! nu se vede cum cade !! se observa doar cum este filmarea taiata ....De ce ??
19
1
Pai nu se vede cum cade
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218