REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ultimele informaţii în cazul Sorinei Pintea: Suspiciuni de mită în cazul coronavirus

Ultimele informaţii în cazul Sorinei Pintea: Suspiciuni de mită în cazul coronavirus

Replica API 28 februarie 2020 | 00:00 287

Sorina Pintea

Procurorii DNA au descins vineri în biroul Sorinei Pintea, de la Spitalul Judeţean Baia Mare. Fostul ministru al Sănătăţii ar fi fost prinsă în flagrant, procurorii pregătind ordonanţa de reţinere.

Potrivit unor surse judiciare, reţinerea Sorinei Pintea ar fi fost făcută în urma unui flagrant al DNA central, în jurul orei 15.00. Fostul ministru ar fi condiţionat achiziţia de echipamente împotriva coronavirusului de primirea unei sume 120.000 de euro, scrie stiripesurse.ro. Procurorii DNA desfăşoară percheziţii în biroul Sorinei Pintea de la Spitalul Judeţean Baia Mare.

La ora transmiterii acestei ştiri, procurorii DNA se află încă în biroul Sorinei Pintea. Aceasta ar urma să fie dusă la DNA Bucureşti, după care să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sorina Pintea a fost aleasă senator în 2016, din partea PSD. În data de 4 februarie 2017 și-a anunțat demisia din funcția de senator, alegând să rămână în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență "Dr. Constantin Opriș" Baia Mare. A fost ministru al Sănătății din data de 29 ianuarie 2018, în Guvernul Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DNA are niste procese cu spagari si pe la ceva companii de stat. Asteptam condamnarile cu nerabdare
1
0
Lasati draq politica. Aici e vorba de caracterul omului. Se lasa cumparat sau nu. Vad ca ati uitat de ministrul penelist al sanatatii care a dat lege in favoarea unei clinici particulare la care era angajat si avea atributii in fisa postului in sensul de a favoriza clinica. Ce, aia nu era spaga disimulata in salariu lunar de mii 10 mii de euro pe luna pentru 4 ore de munca pe saptamana in clinica. Intr un an ar fi luat tot 120 mii euro. Pai pentru o banala operatie de apendicita ca medic esti obligat sa stai mai mult de 4 ore la munca. Pe asta ati uitat o nu? Politicienii sunt spagari neprinsi
6
2
o voma scarboasa care ani de zile, ca niste capuse s-au imbuibat din saracia noastra, a romanilor. Copii si rubedeniile lor, studiaza in strainataturi, fac vacante in locuri mirifice, au proprietati in toata lumea, iar noi, amaratii de romani abia ne ducem traiul de pe o zi pe alta si ne rupem de la gura ca sa ne crestem copii. Cu toate astea, culmea, inca sunt sarmani care voteaza psd.
12
4
Daca a pus botu, sa mearga la racoare. Dar cu dosarul lui Dan Barna ce s-a mai intamplat? Vad ca e o liniste de cimitir. A, scuze, asta nu-i de la PSD... Inteleg...
16
6
Isi face datoria de postac si mai e unu care zice bine el dar a imceput prost, inscenare?batos, stai parcat ca nu este nicio inscenare,asa au fost invatati sa ia spaga.mizeria umana iese la suprafata,vedem acum cine a condus ministerul sanatatii pana acum 3 luni de zile,daca a luat 120 k de euro ca manager de spital ca ministru nici nu vreau sa ma gamdesc. Pt Postacii psd mars in morti vostri de gunoaie.in canale cu voi fu tu va rasa in gat de spurcati. Si da tre sa existe si stanga si dreapta dar macar sa fure cu decenta morti lor de politicieni.pana una alta vedem ce a insemnat psd 3 ani
7
5
Sa spuna psd istii, tovarasul CAPATINA manager de spital asemenea tov Pintea IN LOC SA SE OCUPE DE BINELE bolnavilor, el saracu fugea incolo, incoace pentru a intinde labele la cersit mita,adica zeci de milioane din buzunarul altora , profitind de postul pe care fusese pus de sobolanii rosii!PSD S A RIDICAT IN 90 PE SINGELE ROMANILOR OMORITI!N au scrupule, n au mila, n au educatie, n au omenie, au in cap doar hotie!
11
3
Pintea, alta golanca pesedista prinsa cu spaga.
19
7
Rusine Sorina Pintea, imi parea o femeie serioasa, nu am votat niciodata PSD, sper sa primeasca pedeapsa maxima. Asta e PSD. Acum o sa spuna ca e politic.
17
5
120 de mii de euro se vinde cam scump coarda .eu credeam ca la 100 de lei te lasa sa i faci mustata din sperma
9
6
Toti pesedei au frezoane si boli de fere cand and de DNA !
14
5
Mita are miros de coranovirus adica un carici in gura...frectii si mangle marca pnl
11
13
fb japita se comporta precum comisarul moldovan din mainile curate,la parnaie a drq de muista
15
6
Vanatoarea de pesedei ia amploare. Greu de crezut ca in conditiile din zilele astea se ia mita pe subiectul asta. Pute a inscenare. Vremea lui Base revine. In timpul asta adevaratii baroni PSD continua sa fie neatinsi. Daca e inscenare, nu asa se termina cu coruptia. Brrrr. Iohannis bine a zis ca PSD dispare. Si incepe cu cei mai cu notorietate ca sa nu faca un partid fara corupti. Numai dreapta nu poate insemna democratie trebuie si stanga. Dar asa au zis unii de afara care conduc lumea ca stanga trebuie sa dispara. Stanga nu inseamna comunisti, apropo.
15
15
DNA mai are de lucrat destul, si asteptam cu interes sa intre in puscarie ceibtrimisi in judecata pentru abuz si coruptie.
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102