rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 20 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Ultimul interviu cu Ilie Balaci. ”Minunea Blondă” vorbea despre pasiunile, viciile, triumfurile şi frustrările vieţii de fotbalist: "Fumam două pachete de ţigări pe zi"

Ilie Balaci a murit ieri dimineață din cauza unui infarct. ” Minunea Blondă” avea 62 de ani.

Gazeta Sporturilor vă prezintă ultimul interviu amplu cu fostul mare fotbalist al Universității Craiova. Se întâmpla în urmă cu doi ani, când Gazeta a realizat un supliment special cu ocazia aniversării a 60 de ani.

- Ați câștigat bani mulți cât ați antrenat la arabi?

- Ce înseamnă mulți bani pentru voi? Cel mai mare salariu a fost de 900.000 de dolari pe an. Dar în 1991 am plecat pe 1.500 de dolari lunar. Erau alți bani atunci. Am câștigat destul de mult, dar nu trăiesc numai din banii luați în lumea arabă. Mai câștig și acum din diverse afaceri.

- Sunteți un norocos față de foști colegi care s-au chinuit după ce s-au retras din cauza sărăciei?

- Despre cine vorbești? Oamenii muncesc, duc un trai decent. Nu sunt săraci! Sărac e ăla care iese și cere în stradă, de foame! Nu se pune problema cu cei care au jucat la Craiova!

- Au mai fost cazuri. Crișan...

- Zoli? L-am luat cu mine, secund, numai că nevastă-sa, care trebuia să aibă grijă de bani, n-a știut ce să facă.

- V-ați gândit vreodată că ați fi jucat mai mult dacă ați fi ajuns la un club din străinătate? Dacă vi s-ar fi permis să vă transferați.

- Poate m-aș fi accidentat și dacă aș fi plecat afară. Poate n-aș fi evitat accidentarea asta indiferent ce aș fi făcut. Poate există o soartă pentru fiecare. Mă uitam recent la Gyor - Buducnost. Una dintre cele mai mari handbaliste din lume, Gorbicz, joacă de șase ani cu o genunchieră. Discutam cu niște prieteni: "Uite, dacă aș fi avut-o când m-am accidentat, aș mai fi jucat și eu cinci-șase ani". Genunchiera asta eu o am azi, făcută în Germania, special pentru cei care au avut afecțiuni ale ligamentelor încrucișate. Și joc cu ea fără niciun fel de problemă, fără să mă feresc.

"N-AM PRIMIT VREO PERECHE DE GHETE DE LA CRAIOVA"

- Cum v-ați descurcat în comunism?

- Am avut tot ce mi-am dorit. Mai puțin mașină străină.

- De ce nu? Hagi avea mașină străină înainte de Revoluție.

- Spre deosebire de Steaua, la noi președinte era Corneliu Stroe, nu era Valentin Ceaușescu.

- Era implicat și Ștefan Andrei la Craiova.

- Jos pălăria față de Ștefan Andrei! Dar atât vă întreb: Eu am avut ligamentele rupte. Dacă jucam la Steaua, crezi că plecam în străinătate să mă operez?

- Probabil că da.

- Și cu Ștefan Andrei șef de ce n-am putut să mă duc?

- Dar a existat posibilitatea să vă operați în străinătate?

- Chiar Andrei îmi găsise o clinică la Koln! N-am putut, nu mi-au dat pașaportul. Pe vremea aia, nu țineai pașaportul la tine, el rămânea la Miliție la Craiova sau la Consiliul Național de Educație Fizică și Sport. Am încercat de "n"-șpe ori, m-am rugat și la Miliție, nu m-a ajutat nimeni. Dacă, Doamne, ferește!, și-ar fi rupt piciorul Hagi, Valentin l-ar fi trimis pe Gică oriunde în Europa.

- De ce n-a câștigat și Craiova o cupă europeană?

- Și condițiile erau altele. Probabil voi nu știți că noi am jucat semifinală de Cupa UEFA, iar cu două zile înainte ne antrenaserăm pe zgură. Universitatea Craiova n-a avut teren de antrenament niciodată! Ne antrenam pe zgură când ploua, iar când era vreme bună, pe terenul mare, pe "Central". Târziu am ajuns să avem echipamente bune, că a venit Adidas să ne dea. Eu n-am primit vreo pereche de ghete de la Craiova. Primeam de la "națională" și dacă voiam eu nu știu ce model, le cumpăram. La Universitatea, târziu au apărut primele suplimentare, pe care noi le numeam "bani mincinoși" sau "bani negri". Când am luat campionatul în 1974, jucam pe 800 de lei la victorie, din care se rețineau 20 la sută la stat. Alte echipe aveau 5.000 de lei de om.

"CU VIAȚA MEA FAC CE VREAU"

- Ați avut propuneri să colaborați cu Securitatea?

- Nu cred c-au existat cazuri de fotbaliști care să facă asta. Am văzut c-ați mai scris voi, dar nu cred.

- De ce nu credeți?

- Nu cred! De ce să apeleze Securitatea la un fotbalist? Ce putea să dezvăluie un fotbalist? Nu țin minte să fi existat nici persoane străine în deplasările noastre. Exista un tip din Timișoara, plecat afară, nu-i dau numele. Puiu îi spuneam. Venea prin Europa să mă vadă oriunde jucam eu. Peste tot în lumea asta venea! Mi-a propus o dată să rămân în Germania, că aș putea să joc la Bayern. N-am rămas. Puiu n-a mai apărut o vreme. Pe urmă a venit din nou când eram în Germania cu Dinamo. Îl cunoștea și pe Lucescu. Și fiul lui Puiu avea un Porsche. Eu am plecat de lângă Lucescu, de lângă Ianul, să mă plimb cu mașina. De ce ar fi fost interesată Securitatea de astfel de lucruri, ca să aibă un informator în echipă? Ca să afle c-a plecat Balaci din cantonament jumătate de oră ca să conducă un Porsche?

- De ce ați plecat, de fapt?

- Ca să conduc și eu un Porsche. Credeam că e singura șansă, dracu' știa că va veni Revoluția!?

- Văd că fumaţi aproape ţigară de la ţigară. De când aveţi acest viciu?

- De la 18 ani. Fumam două pachete de Marlboro pe zi.

- Ca fotbalist, fumaţi două pachete pe zi?! Asta e glumă, nu?

- Asta nu înțelegeți voi. Cu viața mea fac ce vreau. Antrenorii să mă fi întrebat de ce joc prost! Da' de ce beau, de ce fumez, de ce... Astea mă interesează pe mine. Singurul care ar trebui să-și pună întrebarea "Bă, da' de ce fumezi?" sunt eu. Că face rău la sănătate, costă și o grămadă de bani...

- Dar de unde aveaţi în anii '70-'80, posibilitatea să vă procuraţi cartuşe întregi de Marlboro?

- Noi plecam în străinătate. Pe urmă, ce nu știți voi e că până în 1979 erau țigările americane pe toate drumurile. 21 de lei pachetul.

HAGI SAU BALACI?

- V-au plăcut jocurile de noroc, să mergeţi în cazinouri?

- Nu, fiindcă mie mi-a plăcut mereu să am bani, să-i simt în buzunar. Dacă aș fi intrat în cazinouri, cu siguranță buzunarele s-ar fi golit. Joc doar rummy, cu prietenii din Craiova. Pe bani, da' să nu-ți închipui că pe cine știe ce sume! E numai cearta aia pe care o avem la masă. Ne certăm, facem pauză să mâncăm, bem un vin, iar ne mai certăm. Nu ne belim, nu ne lăsăm fără bani, ca să stricăm prietenia.

- Care credeţi că a fost mai bun fotbalist, Hagi sau Balaci?

- Spuneți-mi care a fost mai mare actor român dintre Ștefan Iordache şi Amza Pellea. N-ai cum să alegi dintre ei! Între mine şi Hagi, puneţi pe hârtie: stângul, dreptul, capul, pieptul, faza defensivă și faceți voi comparația. Vedeți și trofeele, campionate câștigate și în ce condiții. Ca să faceți o comparație corectă, ar trebui să-i alăturați pe Balaci de la Craiova și pe Hagi de la Sportul Studențesc. Adică în condiții egale.

- De ce nu v-aţi făcut niciun tatuaj?

- Pe un fizic frumos, nu arată rău tatuajele. Sunt tare curios ce vor zice ei când se vor vedea pe la 65 de ani cu tatuajele alea. Indiferent în ce limbă ți-ai scris pe corp, când pielea se face valuri, nu mai vezi ce a fost scris odată.

"NEȚOIU ÎI TRANSPORTA PE JUCĂTORI CA PE SACI"

- Dacă aţi fi fost preşedintele Universităţii în 1998, la ultimul meci, cu Rapid, ce aţi fi făcut?

- Cei care conduceau Craiova atunci și-au urmărit interesele personale, nu pe ale clubului. Și vinovatul principal a fost George Ilinca. El a vrut să intre în vestiar și nu l-au lăsat! Cum m-aș duce eu acum acasă, să mă țină vecinul la poartă!

- Cine nu l-a lăsat să intre?

- Cine conducea, Alesanco și Crăciunescu. Le spuneam "Amândoi, pa, la revedere!". Intram în vestiar și le ziceam jucătorilor: "Domnilor, nu vindem meciul. Dar nu jucați astăzi!". Interesul Universității ăsta era, să bată Rapid! Craiova ar fi avut asigurată participarea în Cupa UEFA. În tribune, 30.000 de oameni își vedeau interesul: țineau cu Rapid.

- A mai fost un meci pe "Central" când spectatorii au ţinut cu echipa adversă, la un Craiova - FC Naţional, şi s-a jucat împotriva lor.

- Păi, da, dar atunci era Gigi Nețoiu. După puțină vreme el a plecat... Cu toți sacii... Saci, da, că ăia nu mai erau jucători, erau saci, îi transporta Gigi cum voia el!

"Cel mai bun fotbalist român? Dacă-l întrebi pe unul de 80 de ani va spune: «Aaa, păi, Petschovski a fost peste toți!». Altul, de 60 de ani, o să zică «Balaci». Ăștia mai tineri, care au văzut Mondialul din '94, unde Hagi a fost cel mai bun din lume, după părerea mea, vor spune «Hagi»"

"Bănuiesc că lumea consideră că acolo unde am antrenat eu au fost cămile. Dar văd că acum s-a mai schimbat impresia. În plus, mă cataloghează după cele două mandate pe care le-am avut la Craiova"

"Într-o familie contează enorm femeia. Nu numai în familiile fotbaliștilor, bănuiesc că așa e peste tot. Nevastă-mea nu a fost niciodată pusă în situația să vină să-mi ceară bani. Întotdeauna banii mei s-au dus acolo unde a trebuit, pentru familie"

Ilie Balaci s-a născut pe 13 septembrie 1956.

sursa: gsp.ro

luni, 22 octombrie 20181273
Comentarii

010Marele blond(22 oct 16:44)
Sunt staruri in meseria lor, in rest sunt oameni cu destine.Sacrificii, urcusuri si coborasuri, victorii si infrangeri, dar mereu invingatori si cu sperante. Pacat, viata e scurta si raman vise neimplinite.Pentru omul Ilie Balaci, zbor printre stele!
mai mult...SPSportRT
20 noi 00:00SportOlanda, remiză nesperată cu Germania, în Liga Naţiunilor

Naţionala Olandei a obţinut o remiză nesperată în faţa Germaniei, 2-2, la Gelsenkirchen, luni seara, în Liga...260

20 noi 23:26SportAndrei Arădoaie, medalie de argint la Campionatele Uniunii Europene372
20 noi 23:25SportHandbal masculin: Dinamo, învinsă în ultima secundă în Norvegia, în Liga Campionilor328
19 noi 00:00SportSimona Halep, distracție pe cinste într-un club din București. S-a dezlănțuit pe ritmuri macedonești la concertul Andrei

...1577

19 noi 00:00SportGică Hagi, după debutul lui Ianis: "Căpitan și lider. O să fiu împlinit când văd că devine cel mai bun"751
19 noi 00:00SportCSM Bucureşti a câştigat Grupa D a Ligii Campionilor, după 32-24 cu Bietigheim365
19 noi 00:00SportSCM Craiova, deținătoarea trofeului, s-a calificat dramatic în grupele Cupei EHF

SCM Craiova, deţinătoarea trofeului, s-a calificat dramatic în grupele Cupei EHF la handbal feminin, duminică seara,...408

19 noi 00:00SportHandbal masculin: CSM Bucureşti s-a calificat în optimile Cupei Challenge237
19 noi 20:59SportPerformanță incredibilă! Măgura Cisnădie s-a calificat în grupele Cupei EHF293
19 noi 00:00SportAccident teribil pe pistă. Monopostul pilotat de Sophia Florsch a zburat şi a intrat în zidul de protecţie la F3 din Macau. Femeia de 17 ani are coloana fracturată

...395

19 noi 00:00SportAnglia a învins Croaţia cu 2-1 şi a câştigat grupa sa din Liga Naţiunilor273
19 noi 00:00SportBox feminin: Steluţa Duţă, calificată în sferturile Mondialelor din India305
Vremea
3° - 5.8° marţi, 20 noiembrie 2018
ploaie ușoarăUmiditate: 100%
Vânt: 3.92 m/s din N
Presiune: 1033.68 milibari

Loto
6/493510334248
5/4081318263628
joker161828404320
Horoscop
mai mult...Replica
20 noi 13:22ReplicaPreședintele Klaus Iohannis a respins-o pe Olguța Vasilescu la Transporturi. Iată lista noilor miniștri!

Președintele României a semnat decretul de numire a noilor miniștri. Numele Olguțăi Vasilescu, propusă la...1495

20 noi 12:49ReplicaUn MINOR din Mangalia, PRINS la volanul unei mașini cu numere de Bulgaria, dar fără drept de circulație!

Un minor din Mangalia a fost depistat la volanul unui autoturism care nu avea drept de circulație în România....1206

20 noi 12:49ReplicaFLAGRANT LA CONSTANȚA, LA INDIVIZI CARE FURAU DIN TREN!

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi și cei ai Postului de Poliție TF Constanța, la...1604

20 noi 14:32ReplicaACCIDENT RUTIER în sensul giratoriu din Km 4 -5!

Update: Cadrele medicale au precizat că au fost înregistrate două victime, una cu traumatism toracic și una cu...3036

Local
20 noi 23:42LocalUtilităţi Publice, anunţ important în atenţia locuitorilor din Cernavodă

SC Utilităţi Publice Cernavodă SRL aduce la cunoştinţa abonaţilor că CNE Cernavodă va întrerupe furnizarea...839

20 noi 23:34LocalFostul președinte al Sanitas Constanța a încetat din viață!

Ani Borși, fostul președintele al Sindicatului Sanitas Constanța, s-a stins din viață. ”Un gând pios și o...1700

20 noi 14:15LocalElevii constănțeni au învățat despre răspunderea penală

Poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, la data de 19 noiembrie a.c., au...285

20 noi 23:33LocalPoligonul ZIP ESCORT pregătește cea de-a VI-a ediție de tir cu arme de foc

Duminică, 2 decembrie, începând cu ora 10:00, se va desfășura în poligonul Zip Escort cea de-a VI-a ediție a...314

20 noi 23:31LocalSpectacol la Centrul Cultural „Jean Constantin”, organizat de Școala Gimnazială „Dan Barbilian” Constanța

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Nr. 28 ,,Dan Barbilian’’ Constanța doresc să trăiască bucuria de a fi...242

20 noi 23:30LocalSute de amenzi pentru șoferii care n-au plătit parcarea prin SMS

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 1576 (468 sancțiuni au fost...712

20 noi 23:29LocalUn șofer BEAT a provocat un accident rutier la Cumpăna

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, au depistat...940

20 noi 23:29LocalRAZII! Cum vine weekendul, cum ies pe străzi șoferii fără permis și beți

Polițiștii rutieri au acționat pe străzile din Constanța, atât sâmbătă cât și duminică. Au tras pe dreapta...495

20 noi 23:29LocalFurturi din magazine, la Constanța

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, la data de 17 noiembrie a.c., au depistat o femeie, în vârstă de 40 de...394

20 noi 23:21LocalDESCOPERIRE MACABRĂ la Năvodari: trupul unei persoane, în canalizare

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 19 noiembrie, pe Aleea Parcului din...3123

Politică
20 noi 00:13PoliticăEl e ministrul pentru care Liviu Dragnea NU a votat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni, după ședința CEx PSD, că s-a abținut la vot în cazul numirii...724

20 noi 00:12PoliticăCampania ALDE „Implică-te, donează sânge, salvează o viaţă!“ continuă!

„Implică-te, donează sânge, salvează o viaţă!“ este un eveniment lansat de ALDE Constanţa, prin OFLDE...663

20 noi 00:07PoliticăDupă demisia de la Apărare, Fifor primeşte funcţie de preşedinte la PSD

...942

20 noi 23:43PoliticăPrefectura Constanţa a făcut publice rezultatele verificării de la Primăria Cogealac

În perioada 13-16 noiembrie a.c., Instituția Prefectului Județului Constanța a realizat o verificare a activității...1037

20 noi 23:42PoliticăFirea scapă cu sancţiunea cea mai uşoră în CEx

Gabriela Firea, primarul Capitalei, rămâne membru PSD şi vicepreşedinte al partidului, în urma şedinţei...592

20 noi 23:35PoliticăVestigiile cetății Tomis riscă să fie îngropate sub un bloc cu 6 etaje!

Scandal în jurul proiectului privind “Aprobare Plan Urbanistic de Detaliu strada Mircea cel Bătrân nr 47A...965

20 noi 23:34PoliticăCSM a dat aviz negativ pentru revocarea procurorului general Augustin Lazăr

Secția pentru procurori a CSM a dat aviz negativ propunerii ministrului justiției, Tudorel Toader, de revocare din...338

20 noi 00:02PoliticăREMANIERE GUVERNAMENTALĂ. LIA OLGUŢA VASILESCU, PROPUSĂ SĂ PREIA TRANSPORTURILE!

Social democraţii decid în şedinţa Comitetului Executiv cine rămâne şi cine pleacă din Guvern. Conform...953

20 noi 00:11PoliticăFirma Primăriei Constanța, sancționată de Poliția Locală!

Și angajații Confort Urban au ajuns în vizorul polițiștilor locali! Societatea aflată în subordinea primăriei a...1986

20 noi 00:06PoliticăDemisii înainte de ședința CEx. Gabriela Firea și-a dat demisia de la șefia PSD București! Fifor pleacă din Guvern!

Înainte de ședința CEx, Fabriela Firea a anunțat că și-a dat demisia de la PSD București. ”Domnia Sa (n.red....2151

Monden
19 noi 00:00MondenFlorin Busuioc, externat din spital, după ce în urmă cu o săptămână a suferit un infarct pe scenă

Vești bune despre Florin Busuioc. Medicii au decis că acesta este în afara oricărui pericol, astfel că va fi...546

19 noi 00:00MondenCampioni la răzgândiri. Trupa Proconsul a renunțat iar la un recital anunțat pentru unul plătit

Bodo și colegii lui de la Proconsul și-au luat stand la un târg de nunți din Capitală, au bătut palma și pentru...303

19 noi 00:00MondenMaria Buză are datorii mari. Actrița a spus adevărul despre situația ei financiară

Actrița Maria Buză are o carieră de succes și o căsnicie așa cum și-a dorit. În urmă cu ceva timp și-a deschis...695

19 noi 10:40MondenJessie J a mărturisit că este infertilă și nu va putea avea copii

Cântăreaţa Jessie J le-a mărturisit fanilor, în timpul unui concert susținut la Londra, că nu poate avea copii,...305

19 noi 10:40MondenJustin Bieber și Hailey Baldwin confirmă că s-au căsătorit

Hailey Baldwin pare să confirme că ea și Justin Bieber sunt căsătoriți după ce și-a schimbat numele de pe...491

19 noi 10:40MondenTom Hardy a fost decorat de prințul Charles. Ce distincție a primit actorul

Starul de Hollywood a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru contribuția sa în timpul unei ceremonii...311

19 noi 10:41MondenChitaristul american de country și prezentator tv, Roy Clark, a murit

Roy Clark a murit la vârsta de 85 de ani, în locuința lui din Tulsa, Oklahoma din cauza pneumoniei. Artistul a...243

19 noi 00:00MondenVeşti bune despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc: Nu mai este dependent de aparate şi umblă câţiva paşi în salon

Actorul Florin Busuioc va mai râmâne internat câteva zile la Institutul pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C....306

19 noi 00:00Monden90 de ani de la prima animaţie Disney cu sonor

La 18 noiembrie 1928, a avut loc premiera primului film de desene animate cu sonor sincronizat produs de Studiourile...215

19 noi 00:00MondenDaniel Iordăchioaie s-a ales cu dosar penal: A fost prins la volan fără permis

Cântăreţul Daniel Iordăchioaie a fost prins la volan fara permis la Târgovişte. Artistul a fost dus la audieri de...367

Mapamond
20 noi 23:25MapamondVa urma un nou referendum pentru Brexit? Liderul opoziției din Marea Britanie, ieșire surprinzătoare după ce s-a ajuns la un acord cu Bruxellesul

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, principala formaţiune de opoziţie din Marea Britanie, a declarat că un al...582

20 noi 23:24MapamondMaroc: 22 de imigranţi sunt daţi dispăruţi în urma unui naufragiu

Un număr de 22 de migranţi sunt daţi dispăruţi după ce ambarcaţiunea în care se aflau a naufragiat în largul...275

20 noi 23:23MapamondProteste de amploare în Bulgaria: Mii de persoane au blocat frontierele, revoltaţi de creştere preţurilor la carburanţi

Mii de bulgari au blocat duminică drumurile principale şi punctele de trecere a frontierei între Bulgaria şi Turcia,...498

20 noi 23:23MapamondATENTAT în Irak: Cinci morţi şi 16 răniţi, după explozia unei mașini capcană la un restaurant

Cinci civili, între care trei femei, au fost ucişi duminică în explozia unei maşini capcană la Tikrit, în nordul...237

19 noi 00:00MapamondFranţa: O manifestantă a fost lovită mortal de o maşină în timpul protestului "Vestelor galbene"

O manifestantă a murit sâmbătă dimineaţă în Savoia la un baraj organizat de "Vestele galbene" după ce a fost...250

19 noi 00:00MapamondVicepremierul bulgar Valeri Simeonov a demisionat

Vicepremierul bulgar Valeri Simeonov a demisionat vineri, după câteva săptămâni de proteste de stradă împotriva...259

19 noi 00:00MapamondXi Jinping intenţionează să întreprindă o vizită în Coreea de Nord în 2019, la invitaţia lui Kim, indică Seulul

Preşedintele chinez Xi Jinping intenţionează să întreprindă o vizită în Coreea de Nord anul viitor, în urma...226

19 noi 00:00MapamondTrump: SUA vor stabili în zilele următoare cine l-a ucis pe Khashoggi

Preşedintele american, Donald Trump, a declarat sâmbătă că Statele Unite vor stabili în următoarele zile cine l-a...261

19 noi 00:00MapamondBilanţul victimelor incendiului din nordul Californiei a ajuns la 76 de morţi

Numărul victimelor incendiului Camp Fire din nordul Californiei a ajuns la 76 de morţi, conform informaţiilor oferite...251

19 noi 00:00MapamondFranţa: 244.000 de manifestanţi în toată ţara, proteste şi gaze lacrimogene în apropierea Palatului Elysée

Situaţia era tensionată sâmbătă după-amiază în cartierul Palatului Elysée din Paris, unde forţele de ordine au...278

Sănătate
19 noi 01:48SănătateConcurs la Spitalul Medgidia! Iată ce post este disponibil

Spitalul Municipal Medgida organizează, în luna decembrie, concurs pentru ocuparea postului de asistent medical cu...2045

15 noi 17:21SănătateFundaţia Baylor Marea Neagră nu a primit autorizarea privind transportul medicamentelor în regim de scutire de la plata TVA

Fundația Baylor Marea Neagră din Constanța are misiunea prevenirii, tratării și îngrijirii bolilor infecțioase,...698

15 noi 00:06SănătateConstănțenii își pot testa GRATUIT glicemia, în mai multe puncte din oraș

Diabetul reprezintă, din nefericire, una dintre cele mai răspândite boli la nivel mondial. Numai la noi în țară...571

13 noi 21:24SănătateAparatură modernă pentru Neonatologia Spitalului Medgidia

Organizația Salvați Copiii cu sprijnul DP World Constanța dotează secția de neonatologie din cadrul Spitalului...743

13 noi 21:27SănătateA FOST REDESCHISĂ SECȚIA DE BALNEOFIZIOTERAPIE DIN CADRUL POLICLINICII 2

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța anunță că din această...2003

10 noi 00:00SănătateMesaj de condoleanțe

...935

10 noi 21:28SănătateCabinetele stomatologice nu dispar de la parterul blocurilor

Medicii dentiști au motive să răsufle ușurați: două prevederi legale privind condițiile de funcționare a...1819

10 noi 00:09SănătateAlte acuzații ȘOCANTE: după două foarfece, chirurgul de la Spitalul Militar ar fi UITAT și gheme de ațe de sutură în altă pacientă!

La începutul acestei săptămâni, în spațiul public, au apărut acuzații extrem de grave la adresa dr. Gheorghe...3861

10 noi 00:11SănătateDOLIU în lumea medicală! A murit un apreciat medic oncolog!

Doliu în lumea medicală. Apreciatul medic oncolog Cristian Davidescu s-a stins din viață, anunțul fiind făcut de...2257

7 noi 00:06SănătateOncologul Meral Gunaldi vine sâmbătă în Constanța pentru a oferi, GRATUIT, a doua opinie medicală!

Profesorul Meral Gunaldi, unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulţi din Turcia,...1013