REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

UMILINŢA din microbuze: “Era plin, bătrânii stăteau în picioare”

UMILINŢA din microbuze: “Era plin, bătrânii stăteau în picioare”

Replica API 21 aprilie 2017 | 00:00 1449

Situație revoltătoare în rândul celor care fac naveta Constanța-Tulcea cu microbuzele firmelor de transport persoane! De voie, de nevoie, mulți dintre cei care fac naveta aleg să circule cu microbuzele care fac legătura dintre cele două județe. Un client al unei firme cunoscute de transport persoane pe ruta aceasta, cu plecare din Autogara Tomis III din municipiul Constanța, a ajuns la limita răbdării și dorește să facă publică experiența sa de pe traseul unui microbuz. Condițiile, spune el, sunt inumane!

Problema nu s-a remediat! Călătorii microbuzelor firmei SC Trace Trans Corporation SRL, cu ruta Constanța – Tulcea, sunt în continuare în pericol atunci când aleg să circule cu aceste microbuze. Unul dintre clienții firmei a dorit să facă publice condițiile pe care compania le oferă pe parcursul unei curse.

Astfel, acesta ne-a precizat că a ales să plece din Ciucurova, județul Tulcea, cu un microbuz al firmei respective și împreună cu cinci persoane aștepta ca microbuzul să ajungă să îi preia pentru ca ulterior să ajungă la destinația dorită. Atunci când a ajuns microbuzul să îi preia, acesta spune că a rămas suprins de faptul că era plin, iar bătrânii stăteau în picioare și pe lângă asta, afirmă acesta, bagajele călătorilor erau pe podeaua microbuzului. Acesta prezintă situația ca fiind umilitoare, inumană având în vedere că în microbuz se aflau și copii ținuți în brațe de părinții lor.

“În data de 18.04.2017 la ora 14:00 am plecat din Ciucurova cu un microbuz al firmei Trace Trans din Autogara Tomis III. Eu și încă 5 persoane așteptam în Ciucurova să vină cursa, iar cand a aparut... surpriză! Microbuzul era plin, bătrânii stăteau în picioare, plus bagajele care erau printre picioarele noastre (deci nu erau în portbagaj, era un morman mare de bagaje printre picioarele noastre). Condiții 0 siguranță -100 km să mergi în picioare într-un microbuz unde nu aveai loc să arunci un ac, copiii stăteau în brațele părinților, șoferul vorbea la telefon fără handsfree.”, a declarat pentru Replica de Constanța, George N.

Reamintim că în luna noiembrie 2009 un microbuz al aceleiași firme a fost implicat într-un accident mortal în timpul unei curse. Accidentul s-a produs pe drumul naţional DN 22C, în dreptul localităţii Piatra, lângă Lacul Taşaul și a fost declarat la acea dată ca fiind cel mai negru accident de circulație din județul Constanța, în urma impactului 5 pasageri și-au pierdut viața într-o clipă. Şoferul microbuzului de transport persoane a pierdut controlul volanului, după ce s-a aplecat după foaia de parcurs din torpedou. Şase ambulanţe, echipaje SMURD şi pompierii de la Descarcerare s-au chinuit să salveze supravieţuitorii. Patru persoane au ajuns, în stare gravă, la spital, iar trei au scăpat ca prin minune cu doar câteva zgârieturi.

Creată în 1992, SC Trace Trans Corporation SRL îl are asociat unic pe Gheorghe Mihalache. Sediul social al societăţii este în Ovidiu.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru patronii de firme special:o sa va filmam ba! si va filmam si in trafic si trimetem videoclipurile la televiziunile nationale,unde e mai greu sa aranjati ploile si sa musamalizati lucrurile.si va punem si pe youtube,facebook,etc.sa fie dovezi incontestabile pentru politie.Era lui porkusor constantinesku s-a incheiat,reparati conservele sa mearga oamenii care vin de la munca in conditii umane,ca nu suntem in India sau Cambodgia.
0
0
Isctr sa isa faca treaba sa controleze transportatorii de persoane de pe toate rutele
3
0
Rusine unor asemenea reporteri si a celor care coordoneaza redactia. Ce chestie. Asteptau in Ciucurova si ..mare surpriza. Microbuzul era plin?? Nu mai comentez ce declara persoana X. Deranjant este de reamintirea acelui accident din 2009. Pai au trecut mai mult de 8 ani si de atunci nu s-a mai intamplat nimic. Exista Replica pe atunci? Chiar asa, trebuie aruncat cu noroi aiurea. De ce nu urmariti si acele curse in care se circula mai mult in gol, dar nu-si permit sa nu efectueze transporturile respective din respect pentru clientii permanenti.
2
1
nu calatoriti in preajma sarbatorilor mari si nu veti sta in picioare,ca sunt masinile vechi se datoreaza legislatiei care in romanica este facuta de hoti in folosul talharilor
1
1
asta cu batranii care stau in picioare nu mai e valabila - treziti-va la realitatea capitalista asa cum este ea - nu mai avem puterea sa mai fim amabili, e care pe care si supravietuiesc cei mai puternici
0
5
pt antimarlanul -21.apr.12:36 Mai bine taceai, desteptule!
5
1
nu ti convine nu te urci !
4
7
Asa e peste tot in Romanica..mergeti pe ruta cobadin-negru voda-chirnogeni sa vedeti acolo cum stai intr-un picior la propriu..degeaba urla oamenii ca nu au voie sa urce altii in picioare,ii doare la basca pe ei,isi iau banii,nu le face nimeni nimic,in tara asta toate merg aiurea si toti se fac ca nu vad.
6
0
Cum e posibil sa fie lasate sa circule asemenea harburi cu atatia oameni in ele, si totusi, datorita coruptiei atat de mari, organele de control sa se faca zilnic, ceas de ceas ca nu vad ???????? Trebuie sa cerem ajutor Bucurestiului pt aceasta coruptie aproape generalizata in cta
11
0
si politia ce mama naibii face? sa faca controale zi de zi pe toate traseele si sa-i amendeze de sa nu mai poata sa-si revina niciodata, sa bage pe trasee autobuze mari sa aiba toata lumea locuri, sa se circule civilizat nu ca animalele
11
0
la toti este la fel, in transportul judetean este jale , ca in anii 50, este mostenirea CJC - ului condus de Nicusor.
8
1
ridicati autorizatiile de transport,,
12
0
Articol comandat de Metropolitan. Vor sa isi bage ei tigaile pe traseu. GGG
5
7
Da,mai exista pe traseul Constanta-Independenta,o firma care-si bate joc de calatori zilnic.Nursen Transcom se numeste,administrata de o firma a unui tatar.Sa investigati sa vedeti in ce hal calatoresc oamenii aia pt. ca individul asta are monopolul absolut pe ruta respectiva.Bataia de joc e absoluta si fata de soferii angajati,profesionisti care merita respect.Tipul e atit de zgarcit incat nici anvelope nu se indura sa cumpere pentru microbuzele care sunt niste tigai pe roti.In schimb vine ca tiganul zilnic el sau trantorul de fiu-sau la adunat banii bietilor oameni.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369