REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un acolit al lui Cati Hristu a bătut un sătean, pe motiv că a mărşăluit pentru un alt candidat

Un acolit al lui Cati Hristu a bătut un sătean, pe motiv că a mărşăluit pentru un alt candidat

Replica API 31 mai 2012 | 00:00 240

Unde s-a ajuns la Cogealac:

Unde s-a ajuns la Cogealac:

Un bărbat din localitatea Tariverde, judeţul Constanţa, a ajuns la spital, azi, pentru a-şi face radiografie şi pentru unele consultaţii amănunţite, după ce a fost bătut de un acolit al primarului de la Cogealac, Cati Hristu. Cel puţin asta susţine Vasile Bosnea, bărbatul agresat. El a ajuns la spital după ce, iniţial, s-a prezentat la Poliţie unde a dat declaraţii, apoi la Medicina Legală, unde a fost consultat de legişti. În speţă, omul afirmă că a fost bătut pe motiv că nu este susţinător al primarului în funcţie şi că a participat la o acţiune electorală a PSD.

"Aseară (marţi seară - n.r.) pe la ora 17:00, stăteam cu soţia pe o bancă la poartă, când a venit un grup de susţinători ai candidatului PSD (Petrică Miu - n.r.). Ei făceau un marş prin sat. M-am alăturat şi eu grupului, pentru că sunt PSD-ist de mulţi ani. După ce s-a terminat marşul electoral, am plecat acasă, dar întâi am mers să-mi iau ţigări de la un bar. Nu am mai apucat să-mi iau ţigări, pentru că Iani Tănăsică, un apropiat al lui Cati Hristu, m-a luat la înjurături de când am intrat în bar. Mi-a zis Ce-oi mai căuta şi tu pe aici, eşti PSD-ist, nu? Te-a făcut mă-ta PSD-ist, nu, ţiganu' dracu'? Lasă că-ţi arăt eu. Eu l-am întrebat De ce mă înjuri? De ce mă jigneşti şi mă faci ţigan, că pot să te dau în judecată pentru asta. Atunci m-a prins de haină şi m-a lovit de 2 ori cu capul în faţă. M-a ameţit şi am căzut jos, unde mi-am pierdut cunoştinţa. Nu am mai ştiut ce e cu mine. După care m-a lovit cu pumnii şi cu picioarele în zona inimii. Cei de la Medicina Legală m-au întrebat de semne, le-am spus că nu am, pentru că m-a lovit prima dată în faţă de mi-a curs sânge peste tot, pe cămaşă şi pe pantaloni. Dar de când mi-am pierdut cunoştinţa nu am mai ştiut nimic, nici cine m-a dus acasă. Am dat declaraţii la Poliţie, mai departe este treaba autorităţilor. Eu nu am pretenţie la nimic, numai să fie dreptate", susţine Vasile Bosnea.

Agresorul, complice la dat şpagă electorală în numele lui Hristu

Acesta susţine că cel care l-a bătut până şi-a pierdut cunoştinţa este implicat şi în campania electorală murdară a primarului Cati Hristu. "Este din anturajul lui Cati Hristu, dintre cei care au împărţit şi bani (mită electorală n.r.). Au umblat din casă în casă cu mită. Ei au împărţit foarte mulţi bani. Eu le-am spus că nu vreau nimic, vreau numai dreptate. Sunt sărac, dar aşa cum sunt, dar nu vreau banii lor. Eu merg cu PSD-ul şi cu dreptatea", a mai declarat Bosnea. Referitor la şpaga electorală dată de actualul primar, candidat pentru un nou mandat, acesta este cercetat într-un dosar aflat deja la Parchet, în urma unor articole apărute în "Replica" şi a unor reclamaţii ale sătenilor.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218