REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Un adolescent din Constanța și-a BĂTUT mama

Un adolescent din Constanța și-a BĂTUT mama

Replica API 18 februarie 2020 | 00:00 278

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați de o femeie, de 42 de ani, din municipiul Constanța, despre un conflict la adresa sa de domiciliu. La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr, de 17 ani, fiul femeii în cauză, care ar fi agresat-o fizic pe aceasta.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor în vigoare, și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ordin de protectie: o prostie.Unde se duce asta la 17 ani, in strada nu si devine pericol public.Ce a facut cu mama lui va face si cu o alta persoana.Nu cunoastem motivele conflictului ca ar fi multe de spus. Tot ce se intampla in societatea de azi e un exemplu evident pentru tineri.Si cum lucrurile bune sunt din ce in ce mai putine, exemplele negative devin modele.
1
1
daca acel copil,caruia i-ai dat viata,ridica mana asupra ta sa te loveasca,draga parinte eu te rog sa-l calci in picioare,sa-l uzi cu apa,...iar sa-l calci pe figura...pana-si aminteste ca este tot copil...sa fie batuti pana se KAKA..pe nas,kur si pe gura...cat esti la usa mea trebuie sa stai...drepti..este clar???
3
2
ma-sa n-a vrut sa-i dea bani sa-si cumpere o stiuca?tu vezi cum cresc copiii din ziua de azi?cresc cu internetul in mana si foarte ignorati,si inca se mai merge pe regula EU TE-AM FACUT EU TE OMOR fara sa tina cont ca acel copil la un moment dat are sa riposteze,parintii nu au doar DREPTURI,au si OBLIGATII.N-am sa uit niciodata o replica dintr-un film in care fiul si-a tradat tatal si tatal i-a spus copilului:"I failed on you"adica tatal a admis ca a gresit undeva ca acel fiu a ajuns sa-l tradeze si sa-l dusmaneasca.In cazul asta cum s-a ajuns la BATAIE?din nimic?
0
5
zic eu ce a generat. Prostul ala era pe psihotrope si ma sa n a vrut sa i dea bani sa si cumpere o stiuca. Idiot.
0
3
Violenta naste violenta, iar violenta nu inseamna numai pumni si picioare cum crede Relu. Ar trebui sa vedem care sunt motivele pentru care adolescentul a recurs la acest gest extrem.
1
5
crezi ca este singurul caz? si orice conflict are doua parti, ala si-a abuzat fizic mama, dar si mama aia probabil ca a facut ceva, poate ca l-a abuzat psihic, evident ca e FOARTE de condamnat ca si-a batut mama, dar in multe cazuri doar violenta naste o alta violenta, in cazul asta vedem violenta copilului care si-a batut mama, dar ce a determinat asta?din senin nu iese foc.Daca se demonstreaza violenta psihica generata de mama, atunci si-a meritat-o
1
8
Mizerabil, sa bati pe cine ti-a dat viata si te-a crescut.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920