REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un adolescent din Zona Peninsulară, DEALER DE ETNOBOTANICE, prins de Poliția Locală. VIDEO

Un adolescent din Zona Peninsulară, DEALER DE ETNOBOTANICE, prins de Poliția Locală. VIDEO

Replica API 9 februarie 2019 | 00:49 528

Mama știa cu ce se ocupă băiatul ei

Un adolescent de 16 ani, care vindea „biluțe” cu substanțe etnobotanice în Zona Peninsulară, mama lui, dar și un individ de 32 de ani, client de al minorului, au ajuns în atenția Poliției Locale Constanța și ulterior în vizorul polițiștilor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța.

Joi după-amiază, în jurul orei 18,30, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, care patrulau în zona adiacentă Gării CFR au observat un bărbat de 32 de ani, într-o stare vădită de agitație, care adresa cuvinte triviale în public spre indignarea persoanelor ce erau prezente pe platoul din fața gării.

Ținând cont de faptul că bărbatul era într-o stare euforică, acesta a fost oprit și a fost realizat un control corporal sumar, ocazie cu care asupra acestuia a fost gasită o rolă de foițe tip OCB pentru a confecționa jointuri.

Bărbatul a declarat că este consumator de etnobotanice de aproximativ 10 ani și procură substanțele de la un adolescent din zona Piața Ovidiu.

Polițistii locali s-au deplasat în zona indicată și au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că aspectele semnalate se confirmă, în sensul că la fața locului a fost găsit un minor în vârstă de 16 ani, care se afla sub efectul substanțelor halucinogene, declarând că este consumator de aproximativ un an și jumătate.

Minorul avea asupra sa 19 bile din hârtie ce conțineau o materie vegetală de culoare galben/verzuie, mărunțită, susceptibile a fi o substanță cu efect psihotrop și o tigară continând aceeași substanță, probe ce au fost ridicate și înaintate organelor judiciare competente. Minorul era împreună cu mama lui, care le-a spus polițiștilor că știa despre faptul că fiul este consumator. De altfel, aceasta știa inclusiv despre faptul că băiatul comercializa substanțele psihotrope.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare, în baza prevederilor art.20 lit.h din Legea 155/2010, iar după stabilirea identității și a circumstanțelor au fost luate măsurile legale : sancționarea contravențională a bărbatului pentru încălcarea normelor legale privind ordinea și liniștea publică, precum si sancționarea contravențională a persoanei minore și a mamei sale pentru ca aveau documentele de identitate cu termenul de valabilitate expirat, notificarea Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru clarificarea situației juridice a minorului și s-au întocmit actele premergătoare în vederea înaintării dosarului de cercetare penală către BCCO Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma ti scos cu forta din casa ati taiat din fulmari bai politisti localoi stutei voi niste infractori
0
0
La Mangalia nu au curaj sa vina sa ridice dealerii. Pesemne ca sunt oamenii lor.
2
1
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
0
0
La noi comunitari a doua jumatate din tura de noapte o fac acasa sub acoperirea sefului de tura! Sa tot fi bugetar cu asa conducere!
3
0
VEDEMEATI PULA SLOBOZIND DATILE FATA SA VA IAU FATA IN PULA DE REPORTERI MUISTY
2
1
Eutanasiati de urgenta
3
1
Ce va mira atat ?sunt copii de 10 12 14 ani care se drogheaza .ei locuiesc pe bulevardul IC bratianu Nr 12A intrun imobil galben ei trag la cui sau chiar la seringa ca sa isi procure doza zilnica de heroina da in cap oamenilor ei isi fac veacul prin zona gari CFR umbla in grup si talharesc la drumul mare apoi ei isi fac veacul pe platoul gari sau in parc la gara noaptea la talhareala si cerseala foarte multi trimisi chear de parinti lor care iau ajutoare sociale . Ei talharesc si ziua oameniiii
3
0
De ce la parnaie?dat foc cu totul,cu imobilul in care ei isi fac cuib. Cu ocazia asta dispare si focarul de infectie. Daca intra la parnaie,o duc mai bine si ghici din ce bani?tot ai tai si ai mei si ni mai bine le dai foc cu totu?ca la munca ma mir sa se duca
5
0
toate ciorile alea din piatza ovidiu trebuiesc bagati la parnaie numa hotzi si traficanti care fac pe fotbalistii
11
1
Erau vizati de catre jandarmi de mult timp . Peste tot in constanta se vand etnobotanice . Daca politisti nu vor actiona in forta , nu ii vor putea starpi . Sunt bagati in fata copii care vand .
8
0
puscarie clar si multa !
10
1
astia trebuie impuscati fara mila.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218