REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.7° Constanța Dum., 24 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6496
22.7° Constanța Duminică, 24 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6496

Un afacerist vrea să cumpere de la primărie un teren în Mamaia, pe malul lacului

Un afacerist vrea să cumpere de la primărie un teren în Mamaia, pe malul lacului

Replica API 25 octombrie 2019 | 00:48 481

Destinaţia: parcare

Destinaţia: parcare

O suprafaţă de teren din Mamaia, situată pe malul Lacului Siutghiol, ar putea fi transformată în parcare la sol sau etajată. Terenul, în suprafaţă de 149 de metri pătraţi aparţine municipiului Constanţa (proprietate privată a municipiului) şi a intrat în atenţia afaceristului Daniel Olteanu, care a depus la primărie o solicitare în vederea achiziţionării.

Cererea va intra în atenţia consilierilor locali municipali, care vor decide dacă este oportună vânzarea. Un proiect de hotărâre în acest sens ar urma să intre pe ordinea de zi a şedinţei de la sfârşitul lunii octombrie. Potrivit documentaţiei, terenul pe care vrea să îl cumpere Daniel Olteanu are destinaţie clară în ceea ce priveşte construcţiile – poate fi înfiinţată doar parcare. În ceea ce priveşte preţul de vânzare – asta dacă aleşii locali vor încuviinţa o astfel de tranzacţie – urmează să fie stabilit de evaluatori autorizaţi.

Mai multe detalii – click pe imagine:

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce plm nu s-a gandit marele dezvooltator cand a construit magaoaia de bloc , sa lase loc si de parcare ? Pentru ca asa sunt sfatuiti de cei ce dau avize. Nu v-ar murii multii inainte v-an gura !
0
0
Primaria o sa-i aprobe si apoi din parcare o sa iasa hotel! Sau si hotel! Pana la urma vor construi si pe lac! Lacustre!
4
0
Armanlu nu chiari
3
3
Are cale libera. primaria Constanta e o enclava makidoneasca. trezirea
9
3
Daniel Olteanu este inainte de toate un notoriu evazionist, a facut la greu contrabanda cu tigari in vremurile bune, apoi s-a reprofilat pe mag de confiscate de la halta Traian. Vorba vine confiscate, ca era marfa importata mult subevaluat din China. Acum a dat-o pe imobiliare si uite asa se spala banii!
8
0
de unde ba afacerist ? e doar un excroc imobiliar
14
0
orice om vrea pamant pe malul lacului.
14
0
nu v-ar mai muri multi inainte de japite nemernice!!!
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
3746324943
5/49
292427392816
joker
3034728106