REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un AGENT de PAZĂ de la Kaufland a fost MUȘCAT de un client

Un AGENT de PAZĂ de la Kaufland a fost MUȘCAT de un client

Replica API 27 mai 2020 | 00:00 29013

Luna mai nu a fost una foarte bună pentru agenții de securitate. Nu mai puțin de 4 accidente de muncă, care i-au avut protagoniști pe agenții de securitate, au avut loc în luna mai la Constanța. Dintre acestea, din nefericire, unul s-a soldat cu decesul victimei.

Unui șef de obiectiv servicii securitate i s-a făcut rău

Primul dintre aceste accidente de muncă a avut loc în data de 17 mai, ora 9:30, și s-a soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat. Lucrătorului i s-a facut rău la locul de muncă. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Un agent de securitate a fost mușcat de un client

Al doilea incident a avut loc într-unul din magazinele Kaufland din Constanța și s-a încheiat într-un mod cel puțin neașteptat. Astfel, după o altercație între un client și unul dintre agenții de pază, primul dintre ei a recurs la o metodă mai puțin ortodoxă și l-a mușcat pe cel însărcinat cu securitatea în magazin. Și în acest caz, victima fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Al treilea incident s-a petrecut tot la un hipermarket Kaufland, însă la cel din Medgidia. Acesta a avut loc în data de 21.05, la ora 21, și s-a soldat de asemenea cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat.

Victima a decedat la locul de muncă

Ultimul incident l-a avut ca protagonist pe Teodor Barbu, de 68 de ani, căruia i s-a făcut rău la locul de muncă. A fost apelat Serviciul de Urgență 112, cadrele medicale sosite au declarat decesul in jurul orei 12.

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și masurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suarez????????
0
0
Badulet Florina-un jeg de om!!!!!!
3
3
Vad ca toata lumea este intrigata de ceea ce a fact clientu. Nu este corect cum a procedat. Dar nimeni nu se intreba cum s-a ajuns la aceasta situatie. Oare ce ii facuse agentul clientului. Daca vreti sa vedeti cum procedeaza unii dintre agenti care se cred dumnezeu, cititi mai jos un comentariu al unui agent de securitate.Agentul nostru iar fi bagat dintii in batista. Credeti ca asa trebuie sa procedeze un agent de paza?
1
5
la Kaufland se fura mult, daca nu esti atent iti trece in plus, daca cumperi doua iti trece trei, daca sesizezi si ii spui iti zice ca a gresit, dar intodeauna cei de la casa gresesc numai in favoarea lor, niciodata nu greseste in favoarea clientului.
4
5
era clientul? sau nu avea botnitza
10
5
Ah de ce nu ma muscat pe mine ca i bagam dintii in batista fu rasa lui de nenorocit multi oameni nebuni cred ca si agentul era vreun mos ceva
10
2
Ce treaba are ortodoxia cu muscatura , bai jurnalist preaortodox ce scrii...?
7
4
Kaufland au cam mult tupeu la noi,ca doar au promisiuni facute "de la centru" !Produse proaste si tupeu asta sunt ei!Cine va credeti multinationale de cacat globaliste?V am bagat bani in buzunare noi poporul,si voi cine pula mea sunteti?O sa sun direct in Germania la Kaufland sa povestesc cam ce faceti voi pe teritoriul nostru si asta nu inainte sa vb in prealabil cu o cunostinta de la ZIARUL BILD ca vreau sa iasa "show" cu voi!Sa intreb daca e legala scanarea si sa dau niste nume din ROMANIA din manageriat,asa ca pregatiti va sa sune telefonul si in Romania cu numar de Germania!
6
11
Asa patiti daca munciti!Muriti.Stati acasa!
13
4
De unde ati scapat oameni buni de sunteti asa de redusi mintal????
10
3
Si cum e cu zicala aia ca "munca nu l-a omorat pe om?" Si nu e valabil numai pentru cei mai in varsta ci si pentru tineri.
11
1
ce este asa spectaculos? un pensionar muncea. tinerii pleaca unde este greu ca sa ajute germania
8
5
Vorba cantecului - au inebunit salcamii....
17
1
foame mare!
7
2
Luati l pe ala de la muscat si duceti l la adapostul de animale absndonate.Ca daca il musca un catel il eutanasiau.Vedeti poate o fi turbat o di neam de pitbull
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218