REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un alt avion cu români din Italia a aterizat la Kogălniceanu: iată unde vor fi duși

Un alt avion cu români din Italia a aterizat la Kogălniceanu: iată unde vor fi duși

Replica API 25 martie 2020 | 23:45 8123

Prefectul George Niculescu a anunțat că, în seara de miercuri, 25 martie, în jurul orei 19.30, pe Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" Constanța, a aterizat un nou avion din Italia (Roma), parte din transporturile umanitare organizate de Ministerul Afacerilor Externe. Așa cum s-a întâmplat și la precedentele aeronave, toți pasagerii, în acest caz 187, parcurg pașii obligatorii din triajul epidemiologic.

”Pentru acest transport, țin să-i mulțumesc personal colegului meu, Prefectul de Tulcea, dl. Alexandru-Cristian Iordan, care și-a arătat sprijinul ferm pentru noi, în sensul că o parte dintre pasageri (100 la număr), vor fi duși într-un centru de carantinare din Tulcea. Decizia a fost luată după consultări pe care le-am avut atât cu Prefectul de Tulcea, cât și cu Ministrul de Interne, dl. Marcel Vela. Lupta împotriva COVID-19 este un test de unitate pentru noi toți, iar prin faptul că am găsit sprijin la Tulcea, este o dovadă clară că, prin solidaritate, vom găsi mereu cele mai bune soluții”, a spus Niculescu.

Ceilalți 87 de români repatriați vor fi duși la un centru de carantinare din județul Constanța, acolo unde vor rămâne, sub paza jandarmilor constănțeni, pentru următoarele 14 zile.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prosti.....da multi! Multa lipsa de educatie zace in voi, ce sa mai vorbim de IQ sau inteligenta emotionala. Empatie? Vai de capul vostru, pericolul societatii sunt cei care gandesc precum voi. Voi sunteti coronavirus.
0
0
Bai muculescule, tot o petarda de prefect ramai, un lache flausat, un sclavete obedient si fripturist. Da-te-n sloboz de maimutoi
1
0
George niculescu, esti total inconstient in ceea ce faci ! Ai afectat tot turismul, boule, de pe litoral cu acceptul tau de infiintare a centrelor de carantinare in judetul Constanta ! Cine te-a bagat in politica, MARE RAU A FACUT TUTUROR CETATENILOR CONSTANTEI !
4
0
Singurii oameni pragmatici pe care i am vazut sunt aia ai lui Basescu. In rest niste hoti la drumul mare.
1
3
Ai facut o pula tu!!! Nenorocitule!!
5
1
Baiii, imbolnaviti jandarmii si nu are cine sa va mai dea cu gaze la nevoie, preventiv desigur.
5
1
Prefect care merita muit ...dar muiiit .Pai cand ti a spus ala sa inchideti Constanta si tu nu ai vrut doar ca sa ai dai peste nas crezi ca asta ramane asa? Fututear lumea prefect de rahat. Baaaa ai distrus o lume intreaga muistuledoar ca esti un corigent. Sa te ia lumea care o sa aiba de suferit din cauza ta...su sa te ascunda . Nenorocitule ai distrus oameni ,doar de dragulmanevrelor tale . Vei plati aici si sus!!!
6
1
Pentru tine si rasa ta de urecheti mmm! Merge treaba cu verisoara aia a ta? Acum ca stati impreuna pe toata ziua pe blana de oaie din sufragerie. Sau va deranjaza papu?
7
0
Cati dintre cei veniti cu avionul au purtat masti in avion? Sa ne raspunda prefectul.
10
1
Bravo prefectului. Salveaza oameni. Muye psd muye fagabou
4
14
Acest inconstient de prefect, va imbolnavii toata Dobrogea, nimeni nu are puterea sa-l opreasca ,haideti dobrogeni sa facem ceva, chiar daca suntem in izolare totala, ne imbolnavim si vor spune ca tot noi suntem de vina.
25
5
Dupa clarificarea situatiei de la Lupoaica, acuma prefectul e ocupat cu carantinarea celor adusi din Nordul Italiei. Celelalte probleme trec pe locul doi! Asta este PNL la Constanta pe listele caruia, foarte probabil, Niculescu va fi pe loc eligibil la Parlament!
21
2
Atentie !!! Acum puteti sa va testati de Covid 19 fara a iesi din casa. E suficient sa trimiteti o proba de scaun pe adresa PNL Sediul Central, Aleea Modrogan, Nr. 1.
29
4
La investirea prefectului Niculescu in sala era vizibila fosta sefa ISJ, Bucovala. Peste o saptamana, proaspatul prefect in conferinta de presa dadea dreptate familiei Bucovala sa construiasca pe acel teren controversat! Intrebare: Hutuca, pe cine reprezinta de fapt acest prefect care si-a pus in cap toata opinia publica constanteana?
32
2
da prefectul lui kkt mare este f incantat de realizarile sale
19
1
Mascariciul face profit din cusca unde sta inchis cu tiganii. Cersetorii de la milano vor sta in hotelul lui Flora.
20
3
Prefectul ar trebui sa isi dea demisia deoarece, prin aducerea celor 1500, pune in potential pericol sanatatea si posibilitatile de vindecare de covid19 ale celor 800000 de rezidenti ai judetului!
37
1
pe klaus au sosit.
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614