REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un an de la accidentul de pe A4, din Constanţa: fotograful lui Celine Dion mulţumeşte că este pe picioarele lui!

Un an de la accidentul de pe A4, din Constanţa: fotograful lui Celine Dion mulţumeşte că este pe picioarele lui!

Replica API 29 iunie 2015 | 00:00 171

“Astăzi pot spune că am fost un om norocos”

“Astăzi pot spune că am fost un om norocos”

Edward Aninaru

În urmă cu un an de zile, cunoscutul fotograf român, care a pozat artiste de talie mondială, precum Celine Dion sau Anastacia, era implicat într-un accident rutier la malul mării, fiind supus unei intervenţii chirurgicale. Nu exista certitudinea la acea dată că Edward Aninaru va putea merge din nou însă, iată că acesta s-a recuperat. Acum mulţumeşte pe pagina sa de Facebook tuturor celor ce i-au fost aproape.

Cu zâmbetul pe buze şi cu poftă de muncă, Edward Aninaru se află prin ţări străine, postând pe Facebook frânturi din noul videoclip al Andreei Bălan sau fotografii cu Mădălina Ghenea. Printre picături, cunoscutul fotograf a „bifat” şi trecerea unui an de la nefericitul eveniment petrecut în Constanţa, care era să-i fie fatal. „Acum un an m-am trezit imobilizat pe un pat de spital din cauza unui accident de mașină. Zvonurile au fost că nu voi mai putea merge din nou.

Am încercat să accept această situație și am știut că viața mea este pe cale să se schimbe începând din acea zi. Astăzi pot spune că am fost un om norocos. Norocos, pentru că am avut toți acești oameni uimitori lângă mine și, de asemenea, pentru că cineva a avut grijă de mine. Le sunt atât de recunoscător tuturor: familie, prieteni, cel care m-a salvat, medici și toți oamenii care mi-au trimis mesaje.

Azi am sărbătorit primul an din noua mea viață în așa fel încât nu am crezut că va mai fi posibil. Știu că pentru unii dintre voi acest lucru poate arăta ca un moft, o prostie, dar unul dintre cele mai mari regrete ale mele era faptul că, după accident, nu voi putea să mai practic sporturi pe apă. Eu nu am fost un profesionist, dar acest sport mi-a adus o mulțime de bucurie și fericire.

Astăzi, după un an, în final, am făcut-o și mă simt atât de fericit, mândru și recunoscător!”, a scris Edward Aninaru. Reamintim că accidentul s-a petrecut în data de 13.06.2014, în jurul orelor 23.40, când Edward Aninaru, de 38 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism, pe autostrada A4, dinspre Bucureşti către Mangalia şi ajungând la intersecţie cu DN 39, intersecţie tip sens giratoriu, din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu sensul giratoriu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului. Ulterior, acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale, car a durat peste 6 ore, la o unitate spitalicească din Bucureşti.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614