REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un ANGAJAT al Casei de Cultură din Hârșova, CONDAMNAT pentru deținere de DROGURI

Un ANGAJAT al Casei de Cultură din Hârșova, CONDAMNAT pentru deținere de DROGURI

Replica API 18 noiembrie 2020 | 17:02 4836

Un angajat al Casei de Cultură Hârșova a fost prins de către lucrătorii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, având asupra lui un comprimat și două fragmente de comprimate care conțineau ca substanță activă MDMA, drog de mare risc. Acesta era însoțit de alte două persoane asupra cărora nu s-a găsit substanțe ori bunuri interzise la deținere.

Cum a fost prins

La data de 19.10.2019, lucrătorii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, au observat în zona clubului Goblin, trei persoane de sex bărbătesc.

După ce s-a trecut la legitimarea acestora, la controlul corporal efectuat asupra acestora, el a fost găsit, într-un pachet cu țigări, o punguță din plastic transparent care are în interior un comprimat și două jumătăți de comprimat, de culoare violet, ce avea ca logo pe una din fețe, un fluture, despre care acesta precizează verbal că sunt Ecstasy și le-a cumpărat în vară, din Vama Veche, din Clubul Molotov, de la o persoană necunoscută. Asupra celorlalți nu au fost găsite substanțe ori bunuri interzise la deținere. Punguța din plastic transparent care avea în interior un comprimat și două jumătăți de comprimat, de culoare violet, ce avea ca logo pe una din fețe, un fluture, a fost ambalată într-un plic din hârtie.

Ce a spus instanța

Instanța a avut în vedere și datele ce îl caracterizează pe inculpat dar și faptul că acesta nu are antecedente penale. Instanța a decis condamnarea acestuia la o pedeapsă de 8 luni ( opt luni ) închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu. Decizia nu este definitivă, ea putînd fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai sunt multi in hva.... noaptea pe la santier ...distributia o face alx o...tu
0
2
Ce rost a avut aceasta stire?sa te bucuri de banuti primiti poponarule
0
0
Ce rost are stirea? Ii face rau inculpatului dar nu aduce nimic bun. Inteleg ca iti faci treaba, dar nu e ok.
0
2
DIICOT-UL OARE NU VREA S AU MAI DEGRABA II PROTEJEAZA PE RADUCANU RAZVAN fiu de fost politist ce vinde droguri de 12 ani aloooooo unde e justitia avem copii mici am baiat de clasa a 2 aloo
1
0
Da bravo boss
2
0
Ce ne trebuie noua cultura daca avem la televizor in fiecare zi Las Fierbinti? ????
5
0
MAI BINE GRUPAREA DE JANDARMI IL GASEA PE MOCANU TASUL COLEGULUI CARE A PUTREZIT IN CASA RUSINE
1
1
Bine ma Virgile. Omu avea 2 boabe la el si tu pui poza cu o punga de jeleuri. gg
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218