REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un angajat al RATC a intrat cu maşina în stâlp şi a spart o conductă de gaze

Un angajat al RATC a intrat cu maşina în stâlp şi a spart o conductă de gaze

Replica API 15 august 2014 | 00:00 212

Pericol de explozie pe strada Democraţiei:

Pericol de explozie pe strada Democraţiei:

Panică pe strada Democraţiei din municipiul Constanţa. Oamenii au fost scoşi din case de o bubuitură puternică, văzând că un autoturism marca Wolkswagen s-a înfipt în stâlp. În plus, o conductă de gaze a fost spartă, pericolul unei explozii instalându-se imediat. La faţa locului au ajuns militarii din cadrul ISU Dobrogea care au asigurat zona, poliţiştii, jandarmii, dar şi angajaţii Congaz.

Teribilul eveniment s-a petrecut joi, 14 august, în jurul orelor 13.00, când Nichifor Nelu, de 37 de ani, rula cu autoturismul personal, cu numere de Bulgaria, pe strada Democraţiei, moment în care a vrut să evite o groapă, spune el, a pierdut controlul direcţiei de mers, s-a urcat pe trotuar şi s-a oprit într-un stâlp. Din fericire, bărbatul nu a păţit nimic, a scăpat ca prin urechile acului. Însă, pericolul unei exlozii s-a instalat imediat ce gazul a început să ţâşnească dintr-o conductă ce a fost spartă în urma impactului. Însă, angajaţii Congaz au reuşit să oprească gazul, în timp ce poliţiştii, pompierii şi jandarmii ţineau oamenii în curţi. Martorii nu au putut sta pe margine, menţionând că şoferul avea viteză foarte mare. "Avea viteză mare, pe puţin 90 km/h. În fiecare dimineaţă trece pe aici, tot cu viteză. Dar nu e singurul. E jale la noi, oricând poţi să mori cu zile. Toate maşinile trec pe aici cu foarte mare viteză. Ne e frică să ne lăsăm copiii la joacă", a spus un bărbat. Dacă Nelu Nichifor a spus că a vrut să evite o groapă, cei aflaţi la faţa locului au o altă variantă. "Mergea cu viteză şi când a trecut pe lângă un autobuz, să nu intre în el, a tras de volan şi s-a urcat pe trotuar şi apoi în stâlp", a spus un alt bărbat. Din câte se pare, Nelu Nichifor este şofer profesionist, angajat la RATC. "Este un şofer foarte bun, e singurul căruia i-am împrumutat maşina mea, aşa încredere am în el. Acum... ceasul rău!", a spus un prieten al şoferului. Din câte se pare, Nelu Nichifor se îndrepta către locul de muncă. Oamenii legii au declanşat o anchetă pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218