REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un angajat al unei primării din România și-a postat demisia pe Facebook

Un angajat al unei primării din România și-a postat demisia pe Facebook

Replica API 17 ianuarie 2018 | 00:00 180

Un angajat al primăriei comunei Bârzava, Irina Bolojan, și-a postat luni, 15 decembrie, demisia pe Facebook, iar postarea a fost distribuită pe pagina satului Căpruţa, pentru informarea locuitorilor comunei.

Între timp, postarea a dispărut de pe pagina respectivă. Conform demisiei, femeia a renunțat la funcţia de inspector debutant clasa I din cadrul Compartimentului Agricol din cauza jignirilor aduse de către soţia primarului, Cristina Faur, şeful aceluiași serviciu, şi din pricina imposibilei colaborări cu primarul comunei, Gabriel Faur.

Iată cum își justifică tânăra gestul: „postez această cerere pentru că doresc să vă comunic personal unele motive (sunt mult mai multe) pentru care am decis să-mi dau demisia. Nu aș vrea să vă faceți o părere greșită despre mine, pentru că sunt convinsă că vi se transmite cu totul altceva decât este/a fost în realitate. Totodată aș vrea să vă dau un sfat prietenesc: Nu aplecați capul dacă nu aveți nici o vină! O seară frumoasă!”, scrie aradon.ro.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar ma afecteaza ca madame neica-nimeni din comuna X din celalalt capat al tarii si-a scanat demisia si a pus-o pe Facebook pt ca se calarea cu primarul si certa cu nevasta lui din cauza asta. Daca doar a scris demisia sub forma unui post pe Facebook, si nu a scanat hartia scrisa, datata si semnata inainte sa o depuna la biroul primarului, valoarea juridica e nula. Nu-ti dai demisia pe fb. Pacat ca nu mai e postul disponibil, ca ii faceam un print si ma stergeam la cur cu el. Cum a facut si primarul, probabil.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367