REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un angajat de la Sabroso nu poartă mască și mănuși pentru că nu crede în coronavirus

Un angajat de la Sabroso nu poartă mască și mănuși pentru că nu crede în coronavirus

Replica API 3 aprilie 2020 | 00:20 2478

Ignoranța și prostia naște monștri la Constanța. Un angajat al celebrului restaurant din Constanța, Sabroso, pune în pericol sănătatea constănțenilor deoarece nu poartă mască și mănuși. Motivul este unul incredibil. Acesta nu crede în virus.

O simplă comandă de pizza se poate transforma într-o bombă biologică. Se pare că unii angajați de la Sabroso s-au gândit că nu este „la modă” să poarte măști și mănuși în perioada epidemiei de coronavirus și astfel decizia lor poate pune în pericol mii de vieți. Iată că deși este singurul mod prin care oamenii pot mânca de la mai multe unități alimentare din oraș, câteodată iresponsabilitatea celor de la delivery poate pune la îndoială o întreagă industrie. Este necesar doar un simplu pion pentru a dărâma construcția, făcută în anumite zone pe baze sănătoase.

Angajat Sabroso: Eu nu cred în virusul ăsta și nu mă poți convinge

O simplă comanda de pizza s-a transformat într-un episod nefericit și care a surprins într-un mod neplăcut un client. Cu toate că mâncarea a sosit neașteptat de repede, într-un interval de puțin peste 30 de minute, cel care a efectuat transportul comenzii a venit cu un comportament degajat, ca în vreme de vacanță, nicidecum, pregătit pentru o stare de urgență. Mâncarea a fost livrată în fața scării, iar băiatul care a livrat mâncarea nu purta mască și nici mănuși. Sunat după 10 minute pentru a fi întrebat de ce nu este echipat corespunzător, răspunsul a venit scurt și surprinzător: „Mă incomodează masca, de asta nu am purtat-o. Eu nu cred în virusul ăsta, oricât ați încerca să mă convingeți. Este doar o gripă sezonieră și atât”, acesta a fost mesajul angajatului de la Sabroso.

Discuție... inutilă!

Apelul a fost încheiat pe moment, deoarece discuțiile cu astfel de persoane nu duc către niciun „tratament”, ci mai degrabă spre pierderea timpului, a spus clientul pentru Replica. Un lucru este cert. Astfel de persoane trebuie izolate la domiciliu neapărat, deoarece reprezintă adevăratele pericole în aceste vremuri. Când nepăsarea și nesimțirea se adaugă noului coronavirus și vin la pachet la tine acasă, rezultă de aici un om bolnav din toate punctele de vedere, atât psihic, cât și fizic. Riscul este prea mare pentru a putea fi puși în pericol cetățenii.

Reprezentanții restaurantului nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol semnat de La Scoica. La orice alt cacat de stire nu se da nume. In schimb, de cate ori se intampla ceva la sabroso e scris mare, in titlu si boldat daca s-ar putea. Sunati la restaurant, anuntati autoritatile. Nu prin reclama negativa se rezolva totul.
1
0
Un client ipohondru care era speriat si de umbra lui dupa ochii rosii parea drogat si panicat cu toate ca i-am spus ca ma protejez prin alte mijloace dar nu poti schimba parerea unui om care poarta ochelari de cal
2
1
Impresionanta stire, a murit ma-ta de 90 a? De faci tu asa scandal
1
0
Nimic sa ne mire. Prostia inversunata este apanajul romanilor. In Romania exista cateva varfuri intelectuale,cativa meseriasi,in general ce e bun intra in categoria ,,cativa''. Restul,o gramada de prosti si asta vedem dupa cum isi aleg romanii conducerea,cum se complac in mizerie si prijina cu inversunare incultura si imposture,cum dau in cap tuturor valorilor.Avem un mariaj solid intre romani si prostie, ,,pana cand moartea ne va desparti''.
0
3
Mai lasati vrajelile astea de articole ca nu mai pune nimeni botu , aratati dovezi , convorbire telefonica , dati numele clientului cum ati dat numele pizzeriei , stie toata lumea ca sunteti un ziar de scarbe unde fabricati articole pentru bani !
6
2
sa mor eu daca asta nu-i articol facut la comanda, iar cel care a postat la 10.22 nu-i unu' care este din partea adversa gruparii bobului de mazare, caci patronul de la Sabroso este din gruparea bobului de mazare
10
2
cel mai infect restaurant. Sabroso si Adivin cele mai infecte locatii. Astia cumpara la un sfert de pret toate alimentele expirate de la Metro si de la firmele de pe Interioara III. Veneau la mine si vroiau sa imi dea spaga ca sa le opresc pentru ei toate spurcaciunile !!! Corona-virus este minciuna pe langa Corona- Sabroso !!!
11
4
Trebuie sa fie tavalit,schingiuit,batut cu prosopul ud pana crede in coronavirus! Ce dracu de stire mai este si asta,acum ne si impune in ce sa credem, fiecare crede ce vrea muschiul lui! Daca era una dezbracata la livrare nu mai latra nimic domnul client,asa ca frustrat de faptul ca baiatului cu pizza a venit fara costumul de protectie,suparat si de faptul ca sta de 2 saptamani in caaa si nu are cu cine sa vorbeasca asa ca a sunat la Replica sa-l parasca pe ala ca n-are costum de scafandru! Daca vrei pizza curata,fa-ti acasa!
17
5
Avem de a face cu un ateu convins.
4
7
Cu coronavirusul vostru...adica CORONAMUIUS !!!
7
6
Angatii de la Sabroso face otuzbir pa pizele voastre
9
8
Deranjeaza Sabroso? Ca sa nu pomenim de cel care comanda mancare in plina asa-zisa pandemie. Iti este frica dar nu iti este.
16
7
Prin masca pusa peste nas si gura omul trage aer si sufla aer. Cand tragi aer este ok. Problemele apar cand expiri aerul prin panza. Filtrul se umezeste si incalzeste devenind mediu perfect pentru orice virus.
21
2
O raritate prin tara asta de cacaciosi paranoici... Stau cu botnitele alea la gura ca niste caini de frica unei raceli
20
19

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367