REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un apropiat al Mariei Stavrositu a MURIT de COVID 19

Un apropiat al Mariei Stavrositu a MURIT de COVID 19

Replica API 13 iulie 2020 | 13:18 9220

Maria Stavrositu, fost politician din Constanţa, este în doliu! Aceasta a anunţat că un cunoscut de-al ei a murit din pricina COVID 19.

Maria Stavrositu

Și familia celui decedat este infectată, fiind internată în spital. . "Sunt un pic trista... am aflat ca un cunoscut de-al nostru a murit, fiind infectat cu Covid... la fel şi toata familia lui. Dumnezeu să-l ierte!

Am avut mai multi cunoscuti care s-au pricopsit cu mizeria asta (cel putin 20), dar, pănă acum, toti l-au dovedit", a spus Stavrositu.

Reamintim că, de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 542 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 23 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 474 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe).

Persoana decedată avea 70 de ani, deținea o firmă ce se ocupa cu cereale și avea silozori în Port.

Unul dintre asociații afaceristului este internat în spital.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
makidoni tigani hoti gen halep
1
5
Cine este Stavrositu?Eu imi amintesc de una cu numele asta si cum isi lua examenele !Nu intru in detalii,acum!
3
2
La 70 de ani oamini mai mor infiderent cate silozuri si to. de cereale ai.Se trece repede la succesiune si gata!
7
4
Stavrositu cine este? Trebuie sa stiu cine este? Trebuie sa am habar de existenta ei? Nu stiu daca ar trebui mentionat in vreun articol decesul acesteia. Daramite decesul unei cunostinte de-a ei.
8
3
Condileante familiei indurerate. In alta ordine de ideii, un articol creeat , banuiesc, pe casa scarii. Din pacate, sunteti jalnici, voi cei de la replica.
5
1
tu esti muista si i-o sugi arahatului. Modelul tribal functioneaza si este cel mai eficient. Daca Dacia impropriu redenumita cu un nume folosit de greci acaparatori ptr a desemna imperiul roman de est ar fi fost o uniune de triburi acum nu ma mai fi avut problememele astea. by the way cand te-ai uitat cu atentie la toponime, nume si fetele oamenilor? Ce cauta slavonele bistrita - rapida si cerna - neagra in Transilvania?
1
4
Maria GRAPINI este o muista !
8
3
Mare lucru,daca murea cucona asta sau cineva din famile era o stire,asa au anuntat si la stirile tv ca a murit un sef de clan interlop,ori machidoni traiesc tot dupa modelul tribal combinat cu cel al clanurilor,ca si tigani cu care se si aseamna dealtfel ca mod de gandire si apucaturi.
12
5
Sper ca era un makidon...
10
8
Esti o idioata care da nume. La fel ca proasta de stavorsitu care doar se saluta cu el dar s a gandit ce sa mai scrie pe Facebook ca sa fie pusa in seama daca tot la fotbal oile pierd si nu are ce sa scrie.
18
2
A supt de la Oi
5
6
UN OM DEOSEBIT.PACAT..MARE PACAT
10
6
stelian busu este cel decedat.
7
7
De ce nu dati stirea cu Andreea Esca infectata la Olimp si internata, din CanCan? Ca sa se vada clar ca nici salariul de zeci de mii euro pe luna, nici o alimentare ff buna si hrana buna si consistenta, deci imunitatea buna, nu fac ca virusul sa ocoleasca pe cineva. Sunt batrani aproape scheletici, carora medicii de familie nu le recomanda niciodata suplimente de vitamine si minerale, ei cum vor scapa? Vor putea scapa cu viata? Nu. Medicina din Ro e un dezastru, e facuta pe pile si relatii..
21
4
Un machedon in minus, nu-i paguba mare Dati numele celui decedat
18
19
E putin trista...ia o muie si ti trece
23
7
grav evenment , a decedat o personalitate marcanta e doliu national!
12
6
Hal de stire. Matusa este bine? Incredibil!
23
3
Daca este un pic trista, inseamna ca era un var din departare care a murit de la branza si nu de la covrig. RIP...branza.
23
14
Asa e, a cazut de la balcon si a aterizat pe un covid
9
9
A murit de bine. a mancat COVID 20.
12
8
Fuck him moknagewlla
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614