REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un asistent medical comunitar i-a cerut oficial primarului să-i returneze mita dată la angajare

Un asistent medical comunitar i-a cerut oficial primarului să-i returneze mita dată la angajare

Replica API 9 mai 2021 | 00:00 1534

Un bărbatul a depus o cerere la primărie, prin care îi solicită primarului să-i returneze şpaga pe care susţine că a dat-o pentru a fi angajat pe postul de asistent medical. Mai mult acesta spune că își va da demisia atunci când va primi șpaga înapoi, scrie evz.ro.

Irinel Cotojman, angajat în postul de asistent medical comunitar în cadrul Primăriei comunei Albeni, din județul Gorj, a depus o cerere la primărie prin care îi cere primarului localităţii, Ionuţ Stan, să-i returneze şpaga pe care susţine că a dat-o pentru a fi angajat.

Asistentul susține că timp de trei ani a tot cotizat la buzunarul primarului având și evidența acestor sume.

„Vă rog a-mi aproba prezenta cerere prin care solicit în mod direct să-mi restituiţi sumele de bani pe care le-aţi cerut de-a lungul celor aproximativ trei ani de când sunt angajat la UAT Albeni.

Sumele pe care mi le datoraţi sunt următoarele: – 3.000 Euro pentru angajarea mea în data de 06-11-2018, orele 18,00, în locaţia Câmpu Mare; – 1.000 de lei + 20 litri vin alb în data de 02-07-2019; – 500 de lei banii mei pe care i-aţi pretins în schimbul semnării actelor pentru sporul COVID-19; – Cât credeţi de cuviinţă dumneavoastră să-mi daţi pentru cele şase luni în care am muncit la vila d-voastră din Târgu Jiu. Cu această ocazie vă informez că o să-mi dau demisia pe loc în momentul în care o să-mi recuperez aceşti bani“, a scris bărbatul în cererea care i se adresează direct primarului din localitate.

Cu această ocazie vă informez că o să-mi dau demisia pe loc în momentul în care o să-min recuperez aceşti bani”, a reacționat Irinel Cotojman.

Sursa citată precizează că Irinel Cotojman a depus și o plângere penală împotriva primarului Ionuț Stan, în ceea ce privește șpăgile pe care i le-ar fi dat. În spațiul public există deja câteva înregistrări în care primarul Ionuț Stan admite că s-au dat bani pentru o angajare. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj nu a comunicat nimic în legătură cu acest dosar penal, scrie pandurul.ro.

Până în prezent, primarul Ionuț Stan nu a avut nici o reacție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spaga este la moda in primaria Cernavoda...Daca intri in primarie si vrei sa bati unul dai in toate neamurile lui de acolo.Nepotisme fara numar...tata,mama,fiul,fica, etc.
6
0
Scrieti antai corect si dupa aia citim mai departe. un barbatul nu e corect.
1
2
..credeam ca totul s- a intamplat la primaria..CERNAVODA...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367