REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un băiat de 4 ani, împuşcat mortal de fratele său de 5 ani în statul american Texas

Un băiat de 4 ani, împuşcat mortal de fratele său de 5 ani în statul american Texas

Replica API 19 septembrie 2019 | 00:00 304

Cinci copii au fost ucişi sau răniţi de arme de foc în acest weekend în Texas, printre care şi un copil de 4 ani împuşcat mortal de fratele său de 5 ani, informează surse din poliţie şi media americane, relatează AFP.

Aceste drame ilustrează încă o dată pericolele armelor de foc în SUA, unde 30% dintre adulţi susţin că deţin cel puţin o armă.

Duminică, în miezul zilei, un băiat de 5 ani a găsit o armă în casa sa din Fort Worth, la vest de Dallas, şi l-a împuşcat mortal pe fratele său de 4 ani, a anunţat poliţia locală.

"În acest stadiu, nu a fost declanşată urmărirea penală" împotriva părinţilor, a precizat purtătorul său de cuvânt, Jimmy Pollozani, într-un e-mail.

Câteva ore mai târziu, un băiat de 6 ani a fost rănit grav în oraşul vecin Arlington, împuşcat şi el probabil de unul dintre fraţii săi.

Mai mulţi copii se jucau într-o cameră când un copil în vârstă de circa zece ani a găsit o armă, a îndreptat-o asupra celui de 6 ani şi a apăsat pe trăgaci, a relatat Christopher Cook, un responsabil al poliţiei din Arlington citat de Dallas Morning News.

Rănit la cap, băiatul este într-o stare critică. O fetiţă de trei ani a fost rănită mai uşor de fragmente de glonţ, relatează ziarul.

Un adolescent prezent în casă a explicat poliţiei că arma îi aparţinea, iar părinţii au negat că ştiu despre acest lucru. Anchetatorii încearcă să stabilească cum şi-a procurat arma.

Tot la Arlington, o fetiţă de opt ani a fost rănită la fese duminică de tirul unei arme semiautomate care fusese furată, relatează tot Dallas Morning News.

Potrivit părinţilor ei, ea s-a aşezat pe armă şi aceasta s-a declanşat. Poliţia încearcă să clarifice scenariul accidentului.

Duminică dimineaţă, o fetiţă de 14 ani, rănită de un glonţ, a fost transportată şi ea la un spital din Fort Worth, precizează canalul CBS, care nu furnizează mai multe detalii. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367