REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un bărbat a făcut UN COPIL cu fiica sa, cu care avea o relație de ani buni

Un bărbat a făcut UN COPIL cu fiica sa, cu care avea o relație de ani buni

Replica API 19 februarie 2020 | 00:00 462

Un bărbat a fost arestat în Timiș după ce a avut relații sexuale, timp de mai mulți ani, cu fiica lui. Cei doi au împreună și un copil, conform unui comunicat emis de Judecătoria Timișoara, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un bărbat acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată (perioada 2010 – noiembrie 2014) şi incest, în formă continuată.

În perioada 2010 - 2014, bărbatul - tatăl unei minore pe vremea aceea - a întreținut, în două locuințe din Bistriţa-Năsăud, raporturi sexuale în urma cărora, în mai 2011, fata a născut un copil.

În perioada 2014 - 2017, bărbatul și fata, devenită între timp majoră, au întreținut, în mod repetat, raporturi sexuale consimțite la una din locuințele din jud. Bistriţa-Năsăud.

Judecătoria Timișoara a decis arestarea preventivă a bărbatului pe 30 de zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru 22.03. Eu nu incurajez nimic ! Nu pretind nimanui sa trateze subiectul cu indulgenta in favoarea faptasilor acestor genuri de infractiuni! Nu caut scuze autorilor, dar daca nu identifici cauza, nu poti preveni rezultatul, efectul ei ! Omenirea, prin organismele abilitate, nu si-a asumat faptul ca inmultirea speciei umane s-a facut prin incest, care a durat mii de ani, pana la al doilea Testament scris dupa Isus ! Indivizii organismelor abilitate, in prezent condamna modul aparitiei semenilor, apreciind acum ca aceeasi fapta este ilegala si baga oamenii in puscarie! E corect asa? Nu e !
7
2
Pentru 21.41. Ai dreptate. O analiza corecta. Adaug in plus ca incestul este in ADN-ul nostru, ramas de la primii oameni si actualizat in timp si de la consumul de carne si alte produse animaliere, pentru ca in procesul de crestere a animalelor inmultirea lor se face tot prin incest! Ovinele, bovinele, porcii, caprele, pasarile, etc, sunt perpetuate de proprietari intre ele, in ograda lor, sau in sistem industrializat, iar noi n-avem cum sa dam mai departe decat ceea ce am primit, ce am consumat! Suntem contaminati de virusul incestului!
7
2
Mai tovarase , omenirea a evoluat fizic, psihic si mental.Ce tu ne intorci la Adam si Eva!Da ,omul la inceputurile lui a trebuit sa se adapteze mediului si vietii.Dar in sec 21 tu sa gasesti scuze in trecutul foarte indepartat mi se pare ca incurajezi ce nu trebuie.Daca sunt multi care gandesc ca tine, in curand totul va fi la vedere, nu mai conteaza cine ,cu cine. E plin pamantul de femei dispuse sa faca ce vor cu corpul lor, cu viata lor.Iar acest specimen s-a oprit la fiica lui.Ma intreb unde era mama fetei si de ce s-a ajuns aici?
2
3
Intr-o familie se petrec tot felul de lucruri care influenteaza relatiile dintre membrii acesteia, precum si sanatatea mintala, daca sunt comise acte de violenta ! Incestul s-a practicat si se practica peste tot in lume dar nu se cunosc date precise pentru ca lumea face si tace, fiind taboo ! Incestul este genetic, omenirea s-a inmultit de la Adam si Eva, conform Primului Testament, datorita incestului si tocmai de aceea unele state nu-l pedepsesc decat daca se produce prin acte de violenta sau asupra minorilor ! Animalele s-au inmultit la fel ca oamenii, asa ca cine-i vinovat ?
7
2
Un mare dement. Un redus mintal.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218