REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un bărbat a fost cât pe ce să moară în plină zi, zdrobit de o ambulanță. Video

Un bărbat a fost cât pe ce să moară în plină zi, zdrobit de o ambulanță. Video

Victor ROTARU 1 octombrie 2022 | 18:10 2537

Eveniment șocant în București: un bărbat a fost cât pe ce să moară în plină zi, zdrobit de o ambulanță care circula cu viteză, fără semnalele sonore.


Un individ din Capitală a scăpat ca prin minune de moarte, în data de 22 septembrie. Într-o zi de joi, în cartierul Berceni, cetățeanul s-a strecurat printre mașini și tramvaie, fără a da mare importanță pericolelor din jurul său. S-a uitat la dreapta, dar nu și în stânga.
Evenimentul a fost surprins de camera de bord a unei mașini. Pe filmare se vede cum bărbatul încearcă să traverseze strada prin spatele unui tramvai care oprise în stație, fără să se asigure că drumul este liber. Cel mai probabil, omul nu a văzut, din cauza celorlalte mașini aflate în coloană, că cealaltă linie de tramvai venea cu viteză o ambulanță.
Șoferii l-au avertizat în ultimul moment pe cetățean. Au claxonat puternic și au strigat să se oprească. Individul grăbit a fost acroșat de ambulanță și doborât la pământ, dar din fericire, nu a pățit nimic grav. Acesta s-a ridicat imediat după accident și a încercat să-și vadă de drum. A fost oprit însă de echipajul de la ambulanță care l-a condus la autospecială pentru acordarea primului ajutor, potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
2 secunde aici , doua secunde dincolo , si tot asa...si cand ajunge cu cateva minute mai tarziu , la tine acasa....ca-ti crapa ruda , urlii ca disperatul ca a intarziat ambulanta si ca a murit mortul ! Asa-i ?
3
0
Asa se intampla cand se ia spaga sa angajam soferi pe ambulante!Stiu baieti care nu au treaba cu volanul dar au devenit mari soferi de ambulanta.Cand se trece pe langa un autobuz,tramvai,trolebuz oprit in statie trebuie sa te astepti la chestii de genul asta si sa treci cu 2 secunde mai incet de locul respectiv
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102