REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mie., 4 Oct. 2023
Anul XX Nr. 6506
25.4° Constanța Miercuri, 4 Octombrie 2023 Anul XX Nr. 6506

Un bărbat a fost găsit carbonizat, după ce şi-ar fi incendiat propria casă în care se afla şi tatăl său

Un bărbat a fost găsit carbonizat, după ce şi-ar fi incendiat propria casă în care se afla şi tatăl său

Ana Maria LIPAN 6 iunie 2023 | 10:25 366

Un bărbat de 37 de ani din localitatea Epureni, Botoşani, a fost găsit carbonizat după ce a rămas blocat în locuinţa sa cuprinsă de flăcări. Tatăl său care se afla în acelaşi imobil a supravieţuit, fiind transportat la spital pentru arsuri. Din primele cercetări, se crede că bărbatul ar fi dat foc intenţionat casei.

Un barbat a fost gasit carbonizat, dupa ce si-ar fi incendiat propria casa in care se afla si tatal sau

Incidentul s-a petrecut în această dimineață, în localitatea Epureni. Alarma a fost dată puțin după ora 06:00. Cauza probabilă este folosirea intenționată a sursei aprindere pentru a genera incendiul.

Tatăl său în vârstă de 73 de ani se afla în incinta casei

"La caz s-au deplasat două echipaje din cadrul Staţiei de Lucru Săveni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă aparţinând SAJ, dar şi poliţişti. Pompierii au constatat că locuinţa ardea în totalitate, iar proprietarul casei, în vârstă de 73 de ani, era în curte. Acesta a fost preluat şi transportat la spital de echipajul SAJ, deoarece prezenta arsuri pe mâini şi faţă. Întrucât existau informaţii că fiul proprietarului nu a reuşit să iasă din interior, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul de 37 de ani a fost găsit carbonizat, în interiorul casei, într-una dintre camere", au precizat oficialii ISU.

Pompierii susţin că incendiul a fost generat, cel mai probabil, în urma unui gest intenţionat. Cercetările au fost preluate de organele de cercetare penală, transmite observatornews.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
41162937266
5/49
156923936
joker
9153820265