REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un bărbat a fost găsit MORT pe strada Traian din Constanţa

Un bărbat a fost găsit MORT pe strada Traian din Constanţa

Replica API 7 octombrie 2015 | 13:48 358

Un bărbat de 61 de ani, angajat ca motorist în Portul Constanţa, a fost găsit decedat în autoturismul său marca Opel, care era oprit pe strada Traian. Momentan nu există suspiciuni cu privire la deces, conturându-se o ipoteză potrivit căreia acestuia i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan, a tras pe dreapta pentru a-şi lua tratamentul medicamentos dar nu a mai apucat.

Imagini şocante pe strada Traian din municipiul Constanţa! Un bărbat a fost găsit decedat în interiorul unei maşini marca Opel, cu numărul de înmatriculare CT 99 DBK, miercuri, 7 octombrie. O persoană care trecea prin zonă, pe strada Traian, prin faţa Muzeului de Marină, ar fi alertat autorităţile, printr-un apel la 112. Oamenii legii au sosit imediat la faţa locului, la fel şi cadrele medicale, care i-au constatat decesul. Din câte se pare, în urma examinării trupului neînsufleţit, nu au fost găsite urme vizibile de violenţă, astfel neexistând suspiciuni cu privire la deces. Victima a fost identificată ca fiind Vasile Debecan, de 61 de ani. Totodată, menţionăm că s-a conturat deja o ipoteză şi anume că bărbatul avea afecţiuni cardiace, sub el fiind găsite mai multe pastile. Se pare că Vasile Debecan ar fi suferit o criză, a oprit autovehiculul marca Opel pe care îl conducea, s-a mutat pe locul din dreapta şi a încercat să-şi ia tratamentul medicamentos, dar nu a mai apucat, făcând infarct sau atac cerebral. În maşină se afla şi o legitimaţie de acces în Portul Constanţa, el fiind angajat ca motorist la o societate comercială de acolo. Decesul au fi survenit în jurul orei 10.00. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii constănţeni au delanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a desfăşurat nefericitul eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367