REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni din zona CET

Un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni din zona CET

Replica API 27 august 2017 | 00:49 380

Trecerea de pietoni blestemată! Un bărbat a fost accidentat pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din zona piața CET, fiind lovit de către un autoturism după ce s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii. Evenimentul a avut loc duminică, 27 august a.c. Martorii spun că bărbatul a ieșit din barul aflat în imediata apropiere a trecerii de pietoni și s-a aruncat pur și simplu pe marcaj, șoferul unui autoturism nu a mai avut timp să reacționeze și l-a lovit pe bărbat. Aceleași surse au precizat că autoturismul implicat aparținea unei firme de pază.

Cadrele medicale au preluat bărbatul, de aproximativ 45 de ani, care a suferit un traumatism craniofacial, unul toracic și o luxație la umăr. Victima a fost transportată în stare stabilă și fiind conștientă la spital.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Liviule un betiv iti spune asa hai sa ma vad cu mata.Rezolva iabcubtine dupa mai neducatule.Te urecheaza ia dupa ce ovrezolv eu jos.
1
0
Cand o veni imigranti la noi in ro vreo 500mii sa vezi atunci omoruri pai noi ne auto omaram nu vrem sa ne omoare alti
0
0
Trecerea respectiva este exact la cele doua statii de autobuz. Nu sunt DELOC vizibile. Locuiesc in zona si trec de zeci de ori pe zi pe acolo cu masina. La 2 luni cineva este lovit pe trecerea aia. Toti oamenii care vin de la munca ...trec pe acolo. Memo tu esti prost . Iar ptr blesteme! ...tu esti si mai prost. Eumilitia ...prietene tu trebuie sa mergi la un control psihologic URGENT . Omu era pe trecere . Punct . Ii dai prioritate . Tu daca ...un mare DACA , ai permis ar trebui sa iti fie suspendat pentru astfel de afirmatii. Cretinule.
1
0
Pai nu vezi , boule , ca l-a aruncat vre-o 20-30 metri.
0
1
Nu vad nici o trecere. Este interzis sa treci strada in trafic
0
4
la baruri-le din zona cet vin gaborii si ai trag de limba pe prosti ,si cum e prost omul la bautura toarna tot ,vecini colegi neamuri etc
1
1
soferu trebue sa reduca viteza la trecerea pentru pietoni,,Pana la evitarea pericolelor,,Poate sa treaca unu surd ,,unu orb,
2
1
Se arunca pe treceri de multe ori fara sa se asigure. Nu se asigura, vorbesc la telefon, trec in sir indian. Ar trebui ca si pietonii, la fel ca soferii sa nu vorbeasca la telefon.
10
5
Conpress holding stikes again Cum sa angajezi ditamai matahalele obeze agenti de paza ? Aia nu pot sa alerge 100m. Principalul la ei este punga de seminte mancata langa logan si somnul in masina. Niste putori ordinare . La munca bai grasilor.
11
0
Daca petonul era beat soferul scapa si este normal sa fie asa daca nu ia cu suspendare
3
2
Va dau la.muie.nu pot scrie nimik de voi
4
3
hehehe... cati nu au fost loviti de acolo ca mergeau pe trecere, se dezechilibrau de la alcool si erau loviti de masini... acolo e pericol cu betivanii
5
3
Pai din ce vad eu masina e pe banda 3 , deci omul nu prea avea cum sa se arunce pe trecere din dreapta lui fara sa-l vada.Astia de la firmele de paza au mai omorat oameni pe trecere , chipurile erau in misiune.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102