REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
28.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Pneumoftiziologie

Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Pneumoftiziologie

Andreea VREJOIU 7 iunie 2023 | 15:00 1462

O anchetă internă a fost demarată de conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi după ce un pacient, în vârstă de 70 de ani, care suferea de cancer în stadiu terminal, s-a aruncat de la etajul patru al clădirii.

Un barbat a murit, dupa ce s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Pneumoftiziologie

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, dr. Radu Crişan Dabija, a declarat presei că bărbatul a fost internat în cursul nopţii de marţi spre miercuri, după ce a fost redirecţionat de la serviciul de urgenţe al Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi din cauza unei sângerări puternice suferite la nivelul căilor aeriene superioare.

"Pacientul suferea de cancer pulmonar în stadiu terminal, cu multiple metastaze şi traheostomă paliativă. Deşi pe fondul problemelor de sănătate pacientul comunica cu foarte multă dificultate, el a fost preluat de echipa de gardă care a instituit imediat tratament de urgenţă hemostatic şi simptomatic. Din păcate, din considerente personale care nu au fost comunicate echipei medicale şi nici colegului de salon sau familiei, pacientul a recurs la un gest extrem", a explicat dr. Radu Crişan Dabija, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, echipa de Terapie Intensivă a unităţii a intervenit imediat. În ciuda eforturilor depuse, pacientul nu a mai putut fi resuscitat, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dzeu sa-l ierte; guvernul nu are un program serios de combatere a fumatului iar romania are unul din cele mai mari numere de fumatori raportat la populatie din ue, parca locul 2 dupa grecia; suntem pe primul, al 2 lea sau al 3 lea loc in ue la toate nenorocirile - de la abandon scolar la morti in accidente rutiere si morti prin cancere care ar fi putut fi tratate si multe, multe altele
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699