REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un bărbat a murit la Topraisar, în urma unui scandal: “Vorbea spurcat, eu doar l-am îmbrâncit...”

Un bărbat a murit la Topraisar, în urma unui scandal: “Vorbea spurcat, eu doar l-am îmbrâncit...”

Replica API 3 iunie 2016 | 00:43 237

Agresorul, arestat la domiciliu

Agresorul, arestat la domiciliu

Spirite încinse la Topraisar! De la nişte cuvinte jignitoare, doi bărbaţi s-au luat la harţă, izbucnind un conflict spontan. Din nefericire, lucrurile au degenerate şi s-a lăsat cu lovituri, în urma cărora un bărbat a murit. Agresorul a fost propus spre arestare.

Potrivit anchetatorilor, în seara de duminică, 29 mai, Romică Cîrstea se deplasa cu o căruţă pe străzile din localitatea Moviliţa, comuna Topraisar. Ajungând în dreptul unui birt, acesta susţine că o persoană, pe care o cunoştea, respectiv Vasile Baciu, în vârstă de 54 de ani, i-a adresat mai multe cuvinte jignitoare. În acel moment, Romică a coborât din atelajul hipo pentru a “discuta” cu cel ce a îndrăznit să-i adreseze injurii. Replicile au continuat, ajungându-se la lovituri şi îmbrânceli. Din nefericire, clientul barului s-a dezechilibrat în timp ce încasa pumni şi s-a lovit de ciment, în zona capului. Cei aflaţi la faţa locului au sunat la 112, acolo ajungând oamenii legii şi cadrele medicale ale Ambulanţei. În ciuda eforturilor medicilor, pacientul a murit. Agresorul a fost condus la audieri, el precizând că victima este de vină întrucât i-a vorbit urât şi că nu a vrut să se ajungă la aşa ceva. De asemenea, a adăugat că persoana decedată era cunoscută în localitate că vorbea foarte urât la adresa tuturor, iar el nu a făcut decât să o împingă. Pe 1 iunie anul curent, suspectul a fost propus spre arestare, la Tribunalul Constanţa, acuzat fiind de loviri cauzatoare de moarte. “Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa de luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Cîrstea Romică.(…) Dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpatul Cîrstea Romică - pentru o durată de 30 zile, de la data de 1.06.2016 la data de 30.06.2016, inclusiv. Impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte din sat Moviliţa, strada Eroilor”, potrivit minutei judecătoreşti.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614