REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un bărbat a MURIT la Urluia după ce a fost atacat de taur!

Un bărbat a MURIT la Urluia după ce a fost atacat de taur!

Replica API 21 noiembrie 2015 | 00:00 226

Animalul a fost împuşcat

Animalul a fost împuşcat

Un bărbat de 47 de ani, din Urluia, Petrică M., şi-a pierdut viaţa în cursul zilei de vineri, 20 noiembrie, după ce a fost atacat de un taur. Victima a încercat să scape, a alergat pe câmp, pe nişte dealuri, dar nu a reuşit. Ulterior, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală asupra faptei de ucidere din culpă. Menţionăm că animalul a fost împuşcat.

Elicopterul SMURD a fost solicitat în localitatea Urluia din judeţul Constanţa, vineri, 20 noiembrie. Din câte se pare, localnicii au sunat la 112, întrucât un bărbat a fost împuns de un taur. Cadrele medicale au ajuns la faţa locului însă, la scurt timp, victima a murit. Este vorba despre Petrică M., de 47 de ani, din localitate, care era angajat ca văcar la o fermă.

Acesta se afla cu o cireadă de vaci pe câmp, moment în care singurul taur din zonă a început să dea semne de nervozitate. Petrică şi-ar fi dat seama că este ceva în neregulă şi a luat-o la fugă. A fost atacat şi vătămat de mai multe ori, dar el a continuat lupta pentru a rămâne în viaţă. Potrivit informaţiilor noastre, a urcat pe nişte dealuri, a fugit prin ciulini dar degeaba. Taurul s-a ţinut după el şi l-a împuns ori de câte ori a avut ocazia.

Chiar dacă medicii s-au chinuit să-l menţină în viaţă, se pare că acest lucru nu a fost posibil întrucât prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. La faţa locului s-au prezentat poliţiştii, care au deschis un dosar de cercetare penală asupra faptei de ucidere din culpă. Totodată, la Urluia au ajuns şi inspectorii DSVSA , ulterior stabilindu-se, cu acordul proprietarului, că animalul necesită a fi împuşcat pentru că prezintă un pericol, ceea ce s-a şi întâmplat. Trupul neînsufleţit al lui Petrică a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614