REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un bărbat a pus pe jar autorităţile: a ameninţat că se aruncă de pe bloc!

Un bărbat a pus pe jar autorităţile: a ameninţat că se aruncă de pe bloc!

Replica API 15 iulie 2015 | 14:29 210

Încă o tentativă de suicid a fost înregistrată la Constanţa! Miercuri, 15 iulie, un bărbat de 55 de ani, Gheorghe I., a ameninţat că se aruncă de la etajul 10 al blocului în care locuieşte, din cartierul Tomis Nord. Acesta suferă de depresie, la bază stând faptul că soţia sa a intentat divorţ. Din fericire, bărbatul a fost convins să renunţe la gestul extrem.

Apelul prin 112 a venit din partea fiului lui Gheorghe, care a spus că tatăl său are de gând să-şi ia zilele. Militarii din cadrul ISU Dobrogea, poliţiştii, jandarmii dar şi cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean au ajuns la faţa locului, acolo unde au stat peste două ore, încercând să-l convingă pe bărbat să renunţe la gestul necugetat. Prezent a fost şi şeful interimar al ISU, Daniel Petrov, care s-a înţeles cu Gheorghe ca acesta să-i facă un semn cu mâna când va închide uşa balconului. Potrivit vecinilor, bărbatul de 55 de ani, încă de la orele dimineţii, a ieşit pe balcon şi şi-a pus picioarele peste balustradă, mimând gestul unei aruncări în gol. În cele din urmă, acesta a fost convins să renunţe, arâtând semnul „ok” cu degetele, după cum s-a înţeles cu şeful ISU Dobrogea. Gheorghe I. a rămas sub supravegherea soţiei, care este medic. Din câte se pare, şi după cum spun şi vecinii, acesta nu prea a mai ieşit din casă în ultima perioadă, suferind o depresie în momentul în care a aflat că soţia lui a intentat divorţ. Menţionăm că, în ultima perioadă, tot mai mulţi oameni aleg să-şi pună capăt zilelor din pricina unor decepţii. Spre exemplu, duminică dimineaţă, 24 mai, un tânăr din Mangalia, Mihai Tolontan, angajat la Forţele Navale, s-a spânzurat pentru că-l părăsise iubita. În acea dimineaţă, el postase pe Facebook o fotografie cu persoana iubită, alături de mesajul: „Te-am iubit, sufletul meu”. Tânărul de 26 de ani a fost găsit de un trecător, atârnând de creanga unui copac. Se spânzurase cu un fular. Potrivit apropiaţiilor, acesta picase în depresie întrucât iubita lui, în vârstă de 17 ani, nu mai vroia să se împace cu el. A doua zi, pe 25 mai, un bărbat din Topraisar s-a urcat pe un bloc din cartierul Kilometrul 5, ameninţând că se sinucide, fiind supărat din pricina faptului că soţia l-a părăsit. Însă, înainte de toate, bărbatul a sunat la o televiziune locală, anunţându-şi intenţiile. La faţa locului au ajuns de urgenţă militarii din cadrul ISU Dobrogea şi poliţiştii. O saltea pneumatică a fost umflată la foc automat, după care au început negocierile. Acolo a ajuns şi soţia bărbatului, care a vorbit cu el. După mai multe discuţii, negociatorii au reuşit să-l convingă să coboare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218