REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un bărbat a vrut să se sinucidă: a intrat cu maşina în stâlp, înspre Lazu!

Un bărbat a vrut să se sinucidă: a intrat cu maşina în stâlp, înspre Lazu!

Replica API 10 iunie 2017 | 00:18 536

fotografia este reprezentativă!

Seara de vineri a fost presărată de accidente rutiere. Un bărbat a intrat cu maşina în stâlp la Cernavodă, altul s-a răsturnat cu vehiculul în drum spre Constanţa, dinspre Ovidiu, şi a luat-o la fugă pe câmp, pe când un alt bărbat a vrut să-şi pună capăt zilelor întrucât i-a murit soţia. Astfel, persoana în vârstă de circa 65 de ani, a rulat cu vehiculul său dinspre Constanţa către Lazu şi a intrat în coliziune cu un stâlp. La sosirea cadrelor medicale şi a poliţiştilor, a declarat că a vrut să moară. Are un traumatism cranian, dar starea lui e stabilă, fiind transportat la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dracului cauta stalpul ala acolo ?
0
0
Mariti viteza data viitoare a
1
0
nu vad ce atata oportuinitate : trebuie sa-i lasam daca atat judeca, mai devreme s-au mai t... ei tot as vor face de cap si sa nu pericliteze si viata altora ; a-ti utat deja de cazul exiparma cucondrea cand special i-sa inscenat si nu sa rezol. nimic ! asa ca sa lasam oameni in pace daca atat vor si judeca, decat sa avem nulitati .....
0
0
Aia sa o dai la caini, dar nici ei nu o mananca la cat de nespalata esti....ori comenteaza mama ori baiatul....ce limbaj si te mai lauzi ca ai fost profesoara....cred ca te.ai incurcat intre paharele cu alcool.....RUSINE sa va fie !!!!!
1
0
Felicitari domnule Emil. Asa este, aveti dreptate. Pentru cei doi care aduc jigniri la adresa mea, le spun doar atat, prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul, sau, fereste-te de prost, ca are mintea odihnita. In loc sa comentati la subiect, voi, comentati la adresa mea, manca-mi-ati ...stiti voi ce !
1
2
Pe de o parte este adevarat ca necazurile mari pot produce tulburari la nivel psihic,dar si aceleasi necazuri pot fi invocate ca elemente de ,,scuza'' ,de circumstante atenuante,cand cineva face o greseala,cum ar fi un accident.
1
0
Murphy, chiar esti penibil
1
1
Psihicul uman este la fel de labil ca al tau. Suntem uimiti cum de nu ai inceput din nou sa te plangi ca asa fac oamenii saraci...ca tine, cum mai scriai pe aici...atunci cand innebunesc din cauza saraciei si ajung la sinucidere. Iti este mila ca avea de gand sa se sinucida ? Ai uitat cand ai comentat la un articol despre o tanara careia i se facuse rau la plaja, ca o luase ameteala. Ai comentat ca un nesimtit ce esti ca a vazut fondurile europene in mare si din cauza asta a luat.o ameteala. VESNIC VORBESTI DESPRE BANI, IN TOATE COMENTARIILE.... RUSINE !!!! P.S. cateva persoane apropiate tie__
1
1
Iar ai aparut PROSTULE?
2
2
Psihicul uman este labil, nimeni sa nu fie in situatia lui ! A ales modelul Hexifarma a dlui dr. Condrea, dar nu l-a " ajutat " nimeni sa si moara. Ghinion, vorba lui Iohannis....
2
2
A vrut pe dracu sa moara!! Daca isi dorea cu adevarat se ducea la tren!
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102