REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un bărbat "anesteziat" de băutură a făcut scandal în sediul de Poliţie Mereni şi în Spitalul Judeţean

Un bărbat "anesteziat" de băutură a făcut scandal în sediul de Poliţie Mereni şi în Spitalul Judeţean

Replica API 6 ianuarie 2013 | 00:00 153

Acuză poliţiştii că l-ar fi maltratat

Acuză poliţiştii că l-ar fi maltratat

Anul 2013 a început prost pentru un localnic din Mereni. "Anesteziat" bine de băutură, acesta a făcut scandal, zilele trecute, la postul de Poliţie din localitate, acuzând organele de poliţie că l-au maltratat. Realitatea este cu totul alta. Tânărul a fost depistat în trafic şi, existând suspiciuni că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii au vrut să-l testeze pentru a verifica dacă, într-adevăr, a băut sau nu. Acesta a refuzat testarea, ceea ce contravine legii, fapt pentru care a fost dus la secţia de poliţie. Aici a început să facă scandal, a vrut să plece, fiind împiedicat de organele de poliţie, pe care ulterior le-a acuzat că l-ar fi maltrat. Localnicul a solicitat un echipaj al Ambulanţei, care l-a transportat la spital. Acolo medicii au constat că nu a fost lovit. De parcă nu ar fi fost de-ajuns, omul a vrut să-şi facă cunoscută furia şi în unitatea spitalicească, înjurând cadrele medicale. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat testul cu aparatul etilotest, însă, foarte probabil, se va mai alege cu încă un dosar penal pentru ultraj.

Scandal şi la Medgidia

Şi la Medgidia Noul An a început cu scandal într-un club din localitate. Doi bărbaţi de etnie romă, aflaţi în stare de ebrietate, ar fi început un scandal, moment în care barmanul a apăsat butonul de panică, la faţa locului deplasându-se o echipă de la firma de pază care se ocupă de siguranţa clubului. Bătăuşii au fost duşi la secţia de poliţie şi vor trebui să răspundă în faţa legii.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108