REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un bărbat, arestat de DIICOT pentru că și-a forțat fiii să cerșească și pe fiică a expus-o agresiunii sexuale

Un bărbat, arestat de DIICOT pentru că și-a forțat fiii să cerșească și pe fiică a expus-o agresiunii sexuale

A.F. 27 ianuarie 2023 | 18:42 1025

Un bărbat din Roman, județul Neamț, a fost arestat, vineri, fiind acuzat că în ultimii 5 ani a profitat de propriii copii: pe băieți i-a pus să cerșească, iar pe fiică a expus-o agresiunii sexuale.

Un barbat, arestat de DIICOT pentru ca si-a fortat fiii sa cerseasca si pe fiica a expus-o agresiunii sexuale

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Neamț, au acționat, în municipiul Roman și în localitatea Sagna, pe linia combaterii traficului de persoane, dispunând reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și agresiune sexuală.

Astfel, au fost efectuate două percheziții domiciliare, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe terminale mobile și alte mijloace de probă.

„Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017 și până în iulie 2022, un bărbat, de 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a copiilor săi și folosindu-se de violența fizică, i-ar fi obligat la practicarea cerșetoriei, în județul Neamț, în scopul obținerii de sume de bani, care, ulterior, ar fi fost însușite de către acesta. De asemenea, bărbatul ar fi expus-o, prin constrângere, pe una dintre fiicele sale, minoră, unor acte de agresiune sexuală, comise de alți bărbați, obținând în acest mod sume de bani”, transmite Poliția Română.

Patru persoane au fost duse la sediul DIICOT Neamț pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul, de 44 de ani, procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de minori și agresiune sexuală. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Neamț a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si a trebuit sa treaca 5 ani ca sa aflati de grozavia asta; politia din roman ce face doarme ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102