REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un bărbat care făcea poze la locul unui accident grav, obligat de polițiști să se uite la trupurile morților

Un bărbat care făcea poze la locul unui accident grav, obligat de polițiști să se uite la trupurile morților

Replica API 4 mai 2021 | 23:08 2445

Două persoane au murit duminică seară, într-un accident grav petrecut lângă Frankfurt. Unul din martorii scenelor teribile nu s-a putut abține, a scos telefonul și a început să facă poze la locul impactului.

Gestul l-a scandalizat pe unul din polițiștii aflați la fața locului. Ofițerul l-a făcut pe șoferul curios să coboare din mașină și apoi l-a obligat să privească trupurile neînsuflețite, explicându-i că astfel de poze nu ar trebui să fie pe mobilul lui.

Accidentul s-a produs în momentul în care un camion a spulberat două autoturisme avariate, care staționau pe banda de urgență a autostrăzii A3, la ieșire din Frankfurt, relatează RTL, citat de digi24.ro.

În zona impactului s-a produs un blocaj, iar unul din șoferii opriți în coloană a vrut „amintiri”, așa că a scos telefonul și a început să facă poze cu locul accidentului. Polițiștii care l-au văzut l-au scos pur și simplu din mașină, l-au condus pe curios lângă un trup neînsuflețit acoperit cu o prelată și i-au explicat că nu ar trebui să aibă în telefon astfel de poze. „Fotograful” riscă și o amendă mare pentru gestul său, potrivit legislației germane.

Două persoane - un bărbat și o femeie - au murit în urma accidentului, iar o a treia este în stare gravă la spital.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
handicapat hastagist care esti!!!! vai de plua ta de retardad !!!
3
1
Bravo gibonule.prea mult pentru creierul tau.mare cat o nuca.
9
0
sunt politai. Trebuie concediati. Nu au ce sa caute sentimentele la munca. Trebuia sa aplice legea si atat. Vai mama lor de angajati... ne mai miram de astia din ro
1
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102