REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un bărbat care s-a lăudat cu pistolul pe internet s-a trezit cu mascaţii la uşă

Un bărbat care s-a lăudat cu pistolul pe internet s-a trezit cu mascaţii la uşă

Replica API 4 decembrie 2020 | 00:00 1182

Vineri, 4 decembrie 2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus in executare un mandat de percheziție domiciliară, la o adresă din București, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu, în luna noiembrie, după vizualizarea în mediul on line, a unor videoclipuri, în care un tânăr prezenta în materialele video și o armă.

Bărbatul a fost identificat, iar cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, au fost identificate si ridicate, un pistol cu gaze de calibrul 9 mm, supus autorizării și 62 de cartușe din muniția aferentă , deținute in mod ilegal.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în forma deținerii sau portului fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și uzul de armă fără drept, în modalitatea uzului de armă neletale din categoria celor supuse autorizării, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dmr.... Ai grija ce iti doresti.... Mascatii nu se prea uita la counter strike... Cocosi din astia ca si tine, baietii ii pun la fiert...
2
0
Daca o mai tin dobitocii astia mult cu carantina si cu abuzurile asa o sa ajungem toti!
2
0
nene, incearca la Palazu Mare, poate ai norocul sa mai gasesti vreun loc liber.
6
0
Doamne cat mi-as dori sa vina mascatii si la mine cand am o vesta nivel IV pe trupusor si un PSL adevarat in mana! Desi... cred ca ar merge si cu niste placi de ciment suspendate deasupra usii si camuflate in planseu!
1
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367