REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un bărbat căutat în România a fost prins în Franța după o urmărire ca-n filme

Un bărbat căutat în România a fost prins în Franța după o urmărire ca-n filme

Replica API 1 iunie 2020 | 00:00 1392

Un bărbat căutat în România a fost prins în vestul Franței la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a declanșat o adevărată urmărire ca-n filme refuzând să oprească la un control al poliției rutiere.

Foto: Guliver/GettyImages

S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Cheix-en-Retz, o localitate din departamentul Loire-Atlantique, din vestul Franței. Patrula jandarmeriei a observat un Renault Espace care la ora 1:30 noaptea circula cu farurile stinse. Jandarmii au vrut să controleze vehiculul, dar șoferul a accelerat și a urmat o cursă nebună.

Bărbatul de la volan a încercat să lovească în mers de mai multe ori vehiculul Jandarmeriei. Mai mult, ceilalți pasageri din mașină au aruncat cu diverse obiecte în mașina forțelor de ordine.

Cursa s-a terminat pe un teren ocupat de nomazi, la Bouguenais, unde trei dintre persoanele aflate în Renault-ul Espace au reușit să fugă. Șoferul a încercat să scape și el, aruncând cu o bară metalică în direcția agenților. Într-un final, a fost prins cu ajutorul câinilor poliției.

Suspectul, în vârstă de 40 de ani, fără domiciliu stabil, a fost arestat preventiv. În plus, francezii au descoperit că bărbatul este căutat de autoritățile române, așa că a fost dus la Rennes, în fața judecătorilor, care vor decide dacă dau curs unei cereri de întrajutorare judiciară, valabilă între țările din spațiul Schengen. Presa franceză nu a aflat pentru ce fapte este căutat suspectul în România, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Infractorul s-a oprit pe un teren ocupat de nomazi. De aici concluzia ca este rrom. Francezi puteti sa-l impuscati, Romania nu se rascoala asa cum a facut America.
2
0
diasporezi o sa ramana kwj pnl usr si plus fara sustinatori. Sica Betivul Afumat ar trebui sa ia atitudine si sa inceapa niste proteste prin Romania si prin capitalele europene impotriva violentei politistilor indreptata asupra diasporei romane. Ca e discriminare. Intelegerea a fost ca multinationalele sa fure in Romania fara grija si tiganii in Europa fara arestare. De ce nu se mai respecta intelegerea de catre europeni? Ca noi inca le lasam multinationalele sa ne praduiasca linistite.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369