REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un fost poliţist s-a urcat băut la volan şi a făcut accident! Avea şi permisul suspendat

Un fost poliţist s-a urcat băut la volan şi a făcut accident! Avea şi permisul suspendat

Replica API 21 octombrie 2019 | 02:39 800

Un fost polițiști din Ostrov a provocat, în seara zilei de 19 octombrie, un accident rutier pe raza localității, în urma căruia o persoană a fost rănită. M.G. a efectuat un viraj la stângă fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se afla în depășire. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal.

Sâmbătă, 19 octombrie, ora 22:15, un bărbat de 46 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat și având dreptul de a conduce suspendat, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Vama Ostrov-Silistra către localitatea Ostrov şi, ajungând la intrarea în localitate, la intersecţia cu strada 1 Mai nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 20 de ani, care efectua regulamentar manevra de depăşire a primului autoturism. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celui de al doilea conducător auto.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cica Aur s a razbunat urmeaza cristi savu binee auras dau o masa mare daca il rezolvi si pe ala
1
0
Acest articol nu pare sa provina din surse sustenabile, nu este precizata informatia completa si mai mult decat atat a fost folosita o poza ce nu este realizata la locul faptei. Cand veti invata sa transmiteti informatia corect sau veti avea dovezi pentru fapta in cauza atunci sa va permiteti sa catalogati si sa aduceti astfel de acuzatii.
0
1
A comiso a comiso o trage el dar ce facem cu restul Aloo Politia se bea de joi pana Duminica la Baraitaru si se pleaca cu masina avem si tragatori pe nas si fumatori trebuie sa se intample cate un accident ca sa faceti ceva
1
0
Nu este adevarata faza cu trecerea bulgarilor peste frontiera ! Omul asta nu a gresit cu nimic atunci! A fost dat afara prin reorganizarea politiei de frontiera hotarata de basescu si BOC, in 2010 si apoi n a luat testarile! S au redus posturile atunci si toti politistii de frontiera au dat examen pe functiile ramase ! El nu a reusit sa treaca testarile a fost respins si concediat! Replica a gresit aici. Are vreo sursa proasta posibil fost politist sau infractor certat cu respectivul si a dat balaria asta cu trecerea granitei ! Trebuia sa zica atunci nu dupa calendele grecesti.
5
1
prea multa coruptie, trebuie dati afara multi din politie ca sa se faca curatenie, dar va veni si vremea aceea
4
1
Marcele arunca cu sutele alea de euro care aruncai pe la discoteca ca sa scapi
2
1
Prea smecher si cu nasul pe sus se credea frasu ala de la baneasa... I a ajuns gata
2
2
Ziar ce cacat
1
2
O sa scape intervine Olaru seful politiei Baneasa impreuna cu fratele gargaianu tot de la politia Baneasa pe zona aici avea voie sa conduca normal varu seful politiei de frontiera Margine Catalin il acoperea
5
1
Dupa cazul CARACAL,ofiteri supepriori cu diplome false de la academia de politie,fabrica de permise false din jud.Arges si inca o gramada de politisti ca asta,tupeistul ala fe D.COARNA tot contine sa spuna ca este greu sa lucrezi in politie si ca politisti au salariile prea mici.
4
0
Ce rusine. Intotdeauna am spus ca Politia si Justitia nu sunt institutii cu credibilitate.
3
0
Pai acum 2 luni putin mai avea si ma lovea pe mine dar ce sa I faci daca este fratele lu gargaianu de la baneasa si nuu ii face nimic nici el nici eugen asa ii lasa pe toti cei care bea si cei fara drept de a conduce
7
1
Ala exemplu de politai adevarat in Romanika...
4
0
Pollitisti, baaa
6
2
Ptr ca a trecut doi cetateni granita, asta a fost pedeapsa? A fost dat afara din politie? Daca era vreun fraier care a furat 2 gaini, de foame, fac pariu ca primea 3 ani cu executare. Dar...ptr ca dl era politist, pedepsele sun altfel. Tara lui Johannis
9
6
Pai si ne mai miram ca se face trafic cu minore prin vami ??!?!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218