REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un bărbat din Constanţa nu a suportat să fie părăsit de soţie: a fost găsit spânzurat!

Un bărbat din Constanţa nu a suportat să fie părăsit de soţie: a fost găsit spânzurat!

Replica API 21 februarie 2018 | 00:00 174

Tragedie în Constanța! Un bărbat a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod cât se poate de cumplit: s-a spânzurat. Locuitorii de pe strada Justiției susțin că era în depresie întrucât fusese părăsit de soție și că începuse să consume băuturi alcoolice în exces. Polițiștii constănțeni au declanșat cercetările.

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină marți, 20 februarie, pe strada Justiției nr. 12, din municipiul Constanța, acolo unde o persoană s-a spânzurat. Din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru victimă, constatându-i decesul. Este vorba despre un bărbat în vârstă de circa 46 de ani. Acesta era tare nefericit întrucât fusese părăsit de soție. Potrivit informațiilor noastre, cea cu care își împărțise viața și cu care are copii se mutase de ceva timp în zona CET pentru a locui cu noul iubit, iar el stătea într-un imobil de pe strada Justiției, cu chirie. Zilele trecute, spun locuitorii zonei, a fost văzut pe stradă și era abătut și neîngrijit. ”În ultima perioadă făcea abuz și de băuturi alcoolice”, au mai spus oamenii. A mers să se tundă, cu rugămintea să fie așteptat cu banii câteva zile. Însă, din nefericire, iată că bărbatul a decis să-și încheie socotelile cu viața, fiind găsit spânzurat într-o anexă imobilului, chiar de către proprietară, care a sunat de urgență la 112. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii constănțeni au declanșat cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moldovence,curve imputite
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369