REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un bărbat din Eforie a încercat să-şi ia viaţa într-un mod cumplit: şi-a dat foc la maşină!

Un bărbat din Eforie a încercat să-şi ia viaţa într-un mod cumplit: şi-a dat foc la maşină!

Replica API 3 iunie 2015 | 17:11 235

Un bărbat din Eforie este hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa! O încercare de acest fel a avut loc în noaptea de 2 spre 3 iunie, când a golit gazul dintr-o butelie într-un autoturism, după care a aprins o brichetă. Din câte se pare, acesta s-a speriat când a văzut flacăra, ieşind din maşină şi cerând ajutor.

Era miezul nopţii de 2 spre iunie când poliţiştii din Eforie erau sesizaţi despre distrugerea unui autoturism. Alarma a sunat şi la pompieri, care erau anunţaţi că un autoturism a luat foc pe strada 23 August din Eforie Nord. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă. Din primele cercetări a rezultat faptul că proprietarul şi-ar fi avariat autoturismul, folosind o butelie de aragaz şi o sursă de foc. Mai exact, bărbatul de 57 de ani a lăsat un bilet de adio în casă, unde a menţionat că vrea să termine, să scape de viaţă, după care a golit gazul dintr-o butelie în maşină şi a aprins o brichetă. Când a văzut flacăra şi a simţit arsura, acesta a ieşit din autoturism şi a cerut ajutor. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, care l-a preluat şi l-a transportat la spital, unde a rămas internat cu arsuri de gradul 2 pe faţă şi gât. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Menţionăm faptul că individul a mai încercat să-şi ia zilele din pricina singurătăţii, susţine el. Potrivit informaţiilor noastre, locuieşte singur, soţia fiind plecată în străinătate, la muncă.

Update

Bărbatul a fugit din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi s-a baricadat în casa sa de la Eforie.

Update 2

Acesta a fost condus la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde, după evaluarea psihiatrică, acesta a refuzat internarea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367